Povezane vesti

Ambasada Rusije u Podgorici: Navodi o postojanju "crne liste" bez osnova

Blic 31.05.2017
Portparolka ruske ambasade u Crnoj Gori Jelisaveta Borisova izjavila je danas da bilo koji pokušaj, da se napravi "ruska crna lista" nepoželjnih osoba iz Crne Gore, nema osnova. Ona je podsetila da je ta ambasada u septembru 2015. godine obavestila… »

Marković: Destrukcija i primitivizam ruskog režima

Blic 31.05.2017
Premijer Duško Marković ocenio je danas da je "crna lista", kojom je državnom vrhu Crne Gore, ministrima, poslanicima koji su se zalagali za Protokol o priključenju NATO i direktorima velikih firmi zabranjen ulaz u Rusiju, je destrukcija i… »

Peskov: Kremlj ne zna za spiskove nepoželjnih zvaničnika Crne Gore

Novi magazin 31.05.2017
Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je danas da u Kremlju nemaju nikakvu informaciju o postojanju zabrane ulaska u Rusiju za crnogorske političare i činovnike. Na pitanje novinara da li postoji zabrana, odnosno spisak lica kojima je… »

Kremlj o zabrani političarima iz CG: Ne znamo ništa o tome

B92 31.05.2017
Moskva -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da mu nije poznata navodna zabrana ulaska crnogorskih političara u Rusiju među kojima i premijeru Dušku Markoviću. "Ne. Ne znam ništa o tome", rekao je Peskov novinarima. Prethodno je crnogorski… »

Tajna ruska lista za crnogorske zvaničnike

Slobodna Evropa 31.05.2017
U Crnoj Gori jedna od glavnih tema je spisak crnogorskih zvaničnika koji se nalaze na listi osoba kojima je Rusija zabranila ulazak u zemlju. Taj se potez Moskve tumači kao recipročni odgovor na odluku Crne Gore da se pridruži sankcijama EU uvedenim… »

Marković: Ponašanje Rusije destrukcija i primitivizam

Novi magazin 31.05.2017
Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je danas da Rusija "čuva u tajnosti" spisak osoba iz Crne Gore kojima je zabranjen ulazak u Rusiju a "proterivanje" poslanika Miodraga Vukovića nazvao je "destrukcijom i primitivozmom". "Video sam iz jedne… »

Marković: Ruska crna lista ostaje tajna

SEEbiz 31.05.2017
PODGORICA - Predsjednik Vlade Duško Marković kazao je da spisak crnogorskih državljana koji se nalaze na crnoj listi Rusije ostaje tajna. Ruska ambasada u Crnoj Gori priznala je nedavno u odgovoru na pitanja CDM-a da postoji lista sa zvaničnicima iz… »

U Rusiji nepoželjni Đukanović, Marković, Brajović....

Dnevnik 31.05.2017
PODGORICA: Premijer Duško Marković, predsednik Skupštine Ivan Brajović i predsednik vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović su samo neka od imena koja se nalaze na "crnoj listi" Kreljma kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, piše… »

Lista nepoželjnih u Rusiji

Danas 31.05.2017
Crnogorski premijer Duško Marković, predsednik Skupštine Ivan Brajović i predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović nalaze se na crnoj listi crnogorskih državljana kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, piše Pobjeda, pozivajući se na… »

U Rusiji nepoželjni Đukanović, Marković, Brajović....

Pravda 31.05.2017
Premijer Duško Marković, predsednik Skupštine Ivan Brajović i predsednik vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović su samo neka od imena koja se nalaze na "crnoj listi" Kremlja kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, piše podgorička… »

Putinova osveta: Rusi su prvo proterali milovog konsiljerea, a sada su udarili novi šamar

Blic 31.05.2017
Crnogorski premijer Duško Marković, predsednik Skupštine Ivan Brajović i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović nalaze se, između ostalih, na listi crnogorskih državljana kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, piše podgorička… »

Vesti dana »