Povezane vesti

Marko Nikolić napustio Partizan

Politika 31.05.2017
Trener fudbalera „crno-belih” podneo ostavku zbog bolje ponude, klub i pored važećeg ugovora izašao u susret. Nepuna četiri dana posle osvajanja „duple krune”, za navijače Partizanovih fudbalera već je stiglo veliko razočaranje: klupu je… »

Koliko je Videoton ponudio Nikoliću?

Sportske.net 31.05.2017
Navijačima Partizana biće mnogo jasnije zašto je Marko Nikolić odlučio da podnese ostavku kada pročitaju sledeće redove. Fudbalski klub Partizan neočekivano je ostao bez šefa stručnog štaba, a mnogi navijači posumnjali su da je Uprava znala za… »

Oglasio se Partizan: Šta će navijači reći nakon saopštenja?

Hot sport 31.05.2017
Marko Nikolić je danas podneo neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Partizana. Mladi stručnjak će u narednoj sezoni sedeti na klupi mađarskog Videotona. Tim povodom, dosadašnji trener Partizana i uprava kluba odlučili su da se javnosti i… »

Stolica trener Partizana?

Večernje novosti 31.05.2017
Nekadašnji fudbaler, a potom i pomoćni trener crno-belih u stručnom štabu Zorana Milinkovića, trebalo bi da bude naslednik Marka Nikolića na klupi kluba iz Humske. MARKO Nikolić je otišao s klupe Partizana, stiže Ilija Stolica! Ako su zasluge… »

Saopštenje iz Humske: "Razumemo Nikolića..."

Sportske.net 31.05.2017
Fudbalski klub Partizan i dosadašnji trener crno-belih Marko Nikolić rastali su se ovog popodneva, a tim povodom je izdato zajedničko saopštenje. Uspešna saradnja Marka Nikolića i fudbalskog kluba Partizan krunisana je u drugom mandatu mladog… »

FK Partizan: Nikolić osetio potrebu za novim profesionalnim i ličnim izazovom

Večernje novosti 31.05.2017
Izražavamo razumevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu – stoji, između ostalog, u saopštenju kluba iz Humske. Dupla kruna nije donela očekivani mir na stadion Partizana. Crno-beli su iznenada… »

Nikolić iznenada napustio Partizan, prelazi u Videoton

Dnevnik 31.05.2017
BEOGRAD: Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić iznenada je danas podneo neopozivu ostavku na tu funkciji, samo nekoliko dana posle osvajanja duple krune. Kako je saopšteno iz Partizana, Nikolić je u razgovoru sa upravom istakao da oseća potrebu za… »

Definitivno kraj: Marko Nikolić napustio Partizan!

Sportal blic 31.05.2017
Šok na stadionu u Humskoj... Samo nekoliko dana posle osvajanja duple krune, Partizan je ostao bez trenera. Marko Nikolić je podneo ostavku. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Marko Nikolić Ovakav rasplet niko nije očekivao... Marko Nikolić… »

Mađari javljaju: Nikoliću 2,4 miliona od Videotona

Sportal blic 31.05.2017
Dileme više nema, Marko Nikolić je digao sidro. Samo nekoliko dana posle osvajanja duple krune, iskusni stručnjak je napustio Partizan, a njegova nova destinacija biće Videoton. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Marko Nikolić Marko Nikolić će uspeh na… »

Nikolić više nije trener Partizana

Beta 31.05.2017
Dosadašnji trener fudbalera Partizana Marko Nikolić podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju, saopštili su crno-beli. "U iskrenom i prijateljskom razgovoru koji je Marko Nikolić vodio sa Upravom Partizana, istakao je da oseća potrebu za novim… »

Potvrđeno: Marko Nikolić podneo ostavku!

Hot sport 31.05.2017
Kao što je danas i najavljeno, Marko Nikolić napustio je klupu Partizana. Dosadašnji šef stručnog štaba crno-belih trebalo bi da već sutra potpiše višegodišnji ugovor sa Videotonom. Nikolić je početkom ove sezone na klupi Partizana zamenio… »

Kao što su "Vesti" najavile: Definitavan rastanak Partizana i Marka Nikolića

Vesti online 31.05.2017
Vest koja je tokom jutra udarila kao grom iz vedra neba potvrđena je putem zvaničnog saopštenja FK Partizan - Marko Nikolić više nije trener kluba iz Humske. Kao što su "Vesti" najavile mladi stručnjak je prihvatio ponudu mađarskog VIdeotona i… »

Potvrđeno pisanje žurnala - Nikolić više nije trener Partizana!

Sportski žurnal 31.05.2017
Kao što je naš list danas ekskluzivno objavio, trener crno-belih napustio je klupu tima iz Humske i seli se u mađarski Videoton. Dosadašnji trener fudbalera Partizana Marko Nikolić podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju, saopštili su… »

Vesti dana »