Povezane vesti
Jahjaga: Vlasti u Srbiji sprečavaju dolazak u Beograd
Slobodna Evropa 02.06.2017
Bivša predsednica Kosova, Atifete Jahjaga, saopštila je da je njen ulazak u Srbiju onemogućen iz apsurdnog razloga, istovremeno ga ne navodeći. Istovremeno, iz Inicijative mladih za ljudska prava su saopštili da će se bivša predsednica Kosova ipak… »
Ponovo protest zbog festivala 'Mirdita' u Beogradu
Slobodna Evropa 02.06.2017
Oko 50 momaka, među kojima neki nose obilježja desničarske organizacije 'Zavetnici', okupilo se ispred Centra za kulturnu dekontaminaciju u Beogradu gdje se, u okviru festivala 'Mirdita, dobar dan' održava promocija knjige 'Želim da me čuju', priča… »
Zašto festival o Kosovu "Mirdita" izaziva tolike tenzije?
N1 Info 02.06.2017
Bivša predsednica Kosova je odbila da doputuje u Beograd pošto joj, kako prenose mediji, vlasti u Srbiji nisu obezbedile pratnju i obezbeđenje. Zašto jedan festival koji treba da omogući kulturnu razmenu između Beograda i Prištine izaziva tolike… »
Završena promocija knjige: Zavetnici ostali ispred kapije i kordona policije, na tribini izbio haos
Blic 02.06.2017
Nekoliko desetina ljudi sa srpskim zastavama i transparentima, ali i jake policijske snage stajalo je ispred Centra za kulturnu dekontaminaciju u Birčaninovoj 21 u Beogradu, gde se u okviru festivala "Mirdita, dobar dan", održavala promocija knjige… »
On je razbio skup šiptarskih plaćenika: Miloš Stojković sam prekinuo sramnu Jahjaginu tribinu u Beogradu! (video)
Pravda 02.06.2017
Srpski patriota Miloš Stojković, predsednik Koalicije raseljenih sa KiM, prekinuo je sramnu tribinu šiptarskih plaćenika u Centru za kulturnu dekontaminaciju poručujući da je Kosovo deo Srbije. - Kosovo je srce Srbije, vratite oteto! - započeo je… »
Incident na tribini o Kosovu, burno i ispred CZKD
N1 Info 02.06.2017
Članovi organizacije Srpski zavetnici pokušali su da uđu na tribinu u Centru za kulturnu dekontaminaciju, gde je organizovana promocija knjige o Kosovu. I samu promociju knjige obeležio je incident, kada je tribinu prekinuo zamenik gradonačelnika… »
Pobeda nad NVO: Sprečen dolazak Jahjage! Policija zaustavila Zavetnike ispred šiptarskog skupa u Beogradu (foto/video)
Pravda 02.06.2017
Ispred centra za kulturnu dekontamonaciju članovi Srpskog sabora Zavetnici održali su protestnu konferenciju povodom promocije knjige o navodnom masovnom silovanju albanki na KiM, u okviru festivala "Mirdita/dobar dan". Oni su nosili transparente na… »
Ispred CZKD protesti, unutra prekidi
Politika 02.06.2017
Tribina u Centru za kulturnu dekontaminaciju na kojoj je trebalo da bude promovisana knjiga „Želim da me čuju” bivše kosovske predsednice Atifete Jahjage, a u okviru festivala „Mirdita, dobar dan”, prekinuta je na samo početku. Na binu je… »
Jahjaga će se putem video-linka obratiti Beograđanima
Al Jazeera 02.06.2017
Kosovska ministrica Edita Tahiri obavijestila EU o blokadi posjete bivše predsjednice Kosova povodom promocije knjige o ženama žrtvama rata. Bivša kosovska predshednica Atifete Jahjaga će se obratiti okupljenima na promociji knjige Želim da me čuju… »
UŽIVO Napeto ispred CZKD uoči promocije knjige Atifete Jahjage
Sputnik 02.06.2017
Bivša kosovska predsednica Atifete Jahjaga danas će se obratiti okupljenima na promociji knjige „Želim da me čuju” u Centru za kulturnu dekontaminaciju putem video-linka, potvrđeno je Tanjugu iz Incijative mladih za ljudska prava. Reporter… »
Jahjaga će se obratiti učesnicima festivala Miredita
N1 Info 02.06.2017
Bivša predsednica Kosova Atifete Jahjaga obratiće se danas javnosti na promociji knjige "Želim da me čuju", sa memoarima žena koje su preživele mučenje tokom poslednjeg rata na Kosovu, saopštila je Inicijativa mladih za ljudska prava. Jahjaga će… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju