Povezane vesti

Razgovor novakovih trenera: Evo šta je Beker pitao Agasija

Razgovor novakovih trenera: Evo šta je Beker pitao Agasija

Sportal blic 02.06.2017
Boris Beker, posle raskida saradnje sa Novakom Đokovićem, ponovo se vratio komentatorskom poslu. Imao je priliku da intervjuiše Andrea Agasija, novog trenera svetskog broja dva. Foto: Yoan Valat / EPA; Andrea Agasi Dvojica legendarnih tenisera… »
Agasi prvi put o saradnji sa Đokovićem: Novak je genije, uživanje je raditi s njim!

Agasi prvi put o saradnji sa Đokovićem: Novak je genije, uživanje je raditi s njim!

BK TV 02.06.2017
Amerikanac Andre Agasi danas je prvi put progovorio o saradnji sa drugim teniserom sveta Novakom Đokovićem, s kojim je započeo saradnju pre nekoliko dana. Legendarni igrač je prihvatio poziv Srbina i nekoliko dana pre početka Rolan Garosa pridružio… »
Agasi: Novak je poseban, šokiran sam koliko brzo uči

Agasi: Novak je poseban, šokiran sam koliko brzo uči

N1 Info 02.06.2017
Amerikanac Andre Agasi u petak je prvi put progovorio o saradnji sa drugim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Legendarni igrač je prihvatio poziv Srbina i nekoliko dana pre početka Rolan Garosa pridružio mu se u Parizu kako bi zajedničkim snagama… »
Agasi otkrio ko je najzaslužniji što je postao trener Đokovića

Agasi otkrio ko je najzaslužniji što je postao trener Đokovića

Vesti online 02.06.2017
Vratio se Andre Agasi u tenis kao trener Novaka Đokovića. Mnoge je ova odluka iznenedila, ali je naš as imao dobar osećaj kada je angažovao legendarnog Amerikanca. Njihova saradnja traje tek 10-ak dana, ali i dalje je to centralna tema u "belom… »
Agasi: Sin mi je rekao "Tata, idi na Garos, ti voliš Novaka"

Agasi: Sin mi je rekao "Tata, idi na Garos, ti voliš Novaka"

Sportal blic 02.06.2017
Andre Agasi je pre 18 godina osvojio Rolan Garos, a danas je u drugačijoj ulozi u poseti Parizu. Sa distance od 18 godina od osvajanja Kupa musketara, u ulozi trenera Novaka Đokovića, Amerikanac je govorio o Srbinu i saradnji sa njim. Foto: Yoan Valat… »

Vesti dana »