Povezane vesti

Brutalno ubistvo: Pastorak tukao do smrti očuha

Večernje novosti 03.06.2017
Rano jutros u Poenkarevoj ulici u Beogradu pastorak je ubio očuha tokom tuče u porodičnom stanu. BEOGRAĐANIN Milan O. ubio je u noći između petka i subote svog očuha Vojislava Baštanina (81), u njegovom porodičnom stanu na Paliluli. Telo… »

Ceo stan u krvi: Komšije nisu čule vapaje 80-godišnjeg starca koga je pastorak štakom pretukao na smrt

Blic 03.06.2017
Vojislava Baštanina (81) ubio je sinoć oko 1 sat njegov pastorak Milan O. (44) u njihovom stanu na Paliluli, a da prve komšije nisu ni slutile kakav je krvavi zločin odvija na samo nekoliko metara od njih. U toku noći između Vojislava i njegovog… »

Pastorak ubio očuha na Paliluli

RTV 03.06.2017
BEOGRAD - Telo starijeg muškarca pronađeno je noćas u stanu u Poenkarevoj ulici 14, na Paliluli, a najverovatnije je reč o ubistvu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Kako je navedeno, Hitna pomoć je primila poziv u 01.16 časova, a lekarska ekipa… »

Pronađeno telo muškarca na Paliluli, sumnja se na ubistvo

RTS 03.06.2017
Telo starijeg muškarca pronađeno je noćas u stanu u Poenkarevoj ulici 14, na Paliluli, a najverovatnije je reč o ubistvu – rečeno je "Tanjugu" u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć je primila poziv u 1.16 a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuju smrt… »

Jezivo ubistvo u Beogradu: Pastorak ubio očuha na Paliluli, krv po celom stanu

Blic 03.06.2017
Telo starijeg muškarca pronađeno je sinoć oko 1 sat u stanu na Paliluli, a kako nezvanično saznajemo, sumnja se da ga je u alkoholisanom stanu ubio njegov pastorak! Kako saznaje "Blic", ovom ubistvu prethodila je svađa između očuha i njegovog… »

Muškarac štakom pretukao očuha do smrti

Radio 021 03.06.2017
M.O. (44) uhapšen je jutros pod sumnjom da je ubio očuha u porodičnom stanu u Poenkareovoj ulici u Beogradu. Sumnja se da je osumnjičeni štakom pretukao na smrt svog očuha 81-godišnjeg V. B. Kriminalistička policija je obavila uviđaj, a još je… »

Užas u Beogradu – pijani pastorak tukao očuha do smrti

B92 03.06.2017
M.O. (44) uhapšen je u subotu ujutru pod sumnjom da je ubio očuha u porodičnom stanu u Poenkareovoj ulici u Beogradu. Kako javlja pink.rs, osumnjičeni za ubistvu je najverovatnije u alkoholisanom stanju došao u stan na 8. spratu i započeo svađu sa… »

Užas u Beogradu: Pijani pastorak tukao očuha do smrti

Vesti online 03.06.2017
M.O. (44) uhapšen je u subotu ujutru pod sumnjom da je ubio očuha u porodičnom stanu u Poenkareovoj ulici u Beogradu. Kako javlja pink.rs, osumnjičeni za ubistvu je najverovatnije u alkoholisanom stanju došao u stan na 8. spratu i započeo svađu sa… »

Ubijen Beograđanin, pretučen na smrt!

Mondo 03.06.2017
U Beogradu u Poenkareovoj ulici, na Paliluli, rano jutros ubijen je jedan muškarac. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija Prema prvim informacijama, osumnjičen je pastorak, koji je navodno očuha štakom, rukama i nogama pretukao na smrt… »

Ubistvo u Beogradu, pastorak štakom pretukao očuha do smrti

N1 Info 03.06.2017
Noćas, oko 2 sata posle ponoći, pastorak je ubio očuha u stanu u Poenkarevoj ulici, nedaleko od zgrade Gradske policije u Bulevaru despota Stefana. Kako nezvanično saznajemo, 44-godišnji M. O. osumnjičen je da je štakom pretukao na smrt svog očuha… »

Vesti dana »