Povezane vesti

Mediji: HDZ i Bandić najveći pobednici lokalnih izbora

Mediji: HDZ i Bandić najveći pobednici lokalnih izbora

Novi magazin 05.06.2017
Vladajuća Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i novi-stari gradonačelnik Zagreba Milan Bandić najveći su pobednici lokalnih izbora, ocenjuju danas hrvatski mediji. Analizirajući ukupne rezultate izbora posle drugog izbornog kruga u nedelju… »
Grčka tragedija i hrvatska korupcija

Grčka tragedija i hrvatska korupcija

Al Jazeera 05.06.2017
Na lokalnim izborima u Hrvatskoj sudjeluju mnoge stranke, nezavisne liste i koalicije, a uglavnom pobjeđuje Hrvatska demokratska zajednica. Lokalni izbori u Hrvatskoj oduvijek su politički događaj u kojem sudjeluju mnoge stranke, nezavisne liste i… »
Bandić: Tajna je u radu, ja sam najveći hrvatski šljaker

Bandić: Tajna je u radu, ja sam najveći hrvatski šljaker

SEEbiz 05.06.2017
ZAGREB - Milan Bandić je već jutro nakon pobjede krenuo u novi gradonačelnički mandat! Podsjetimo, u drugom krugu izbora dobio je 51,79 posto, a Mrak Taritaš 46,07 posto. U 7 sati ujutro obišao je radove u Ježdovečkoj ulici i time najavio da će… »
Milan Bandić ostaje gradonačelnik Zagreba

Milan Bandić ostaje gradonačelnik Zagreba

Radio 021 05.06.2017
Milan Bandić iz Stranke rada i solidarnosti pobedio je na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba, prema prvim nezvaničnim rezultatima Državne izborne komisije. U Splitu je pobedio HDZ-ov kandidat Andro Krstulović Opara, u Osijeku kandidat grupe… »
Bandić ostaje gradonačelnik Zagreba

Bandić ostaje gradonačelnik Zagreba

Blic 04.06.2017
Milan Bandić iz Stranke rada i solidarnosti pobedio je na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba, prema prvim nezvaničnim rezultatima Državne izborne komisije. U Splitu je pobedio HDZ-ov kandidat Andro Krstulović Opara, u Osijeku kandidat grupe… »
Milan Bandić ponovo gradonačelnik Zagreba

Milan Bandić ponovo gradonačelnik Zagreba

Danas 04.06.2017
Milan Bandić ostaće gradonačelnik Zagreba i pored brojnih kontroverzi koje su pratile njegovo vođenje hrvatske prestonice. On je tesno pobedio Anku Mrak Taritaš, osvojivši 51,83 odsto glasova, prenosi N1. Hrvatska Državna izborna komisija (DIP)… »
Ankete: Bandić i Kerum vode, Obersnel i Vrkić uverljivi

Ankete: Bandić i Kerum vode, Obersnel i Vrkić uverljivi

Blic 04.06.2017
Prema rezultatima izlaznih anketa agencije Ipsos Puls koje su objavile hrvatske nacionalne televizije, trka na lokalnim izborima neizvesna je u Zagrebu i Splitu, gde Milan Bandić i Željko Kerum vode s manje od tri odsto razlike u glasovima, dok u Rijeci… »

Vesti dana »