Povezane vesti
Preminuo glumac Dragan Mićalović, otac Slobode i Dragane Mićalović
Tračara 05.06.2017
Glumac Dragan Mićalović preminuo je danas u 67. godini, a tužnu vest je na Facebooku podelila njegova najstarija ćerka Mirjana Mićalović. Dragana, inače oca glumica Slobode Mićalović Ćetković i Dragane Mićalović, pamtimo po ulogama u serijama Srećni… »
U: "Srećnim ljudima" je igrao tri uloge: Po ovome ćemo pamtiti Dragana Mićalovića
Blic 05.06.2017
Dragan Mićalović, otac srpskih glumica Dragane i Slobode, bio je pozorišni i televizijski glumac, a domaća publika ga najviše pamti po ulogama u seriji "Srećni ljudi", "Moj rođak sa sela", "Sinđelići" u kojoj je igrao sa najmlađom ćerkom Draganom. Otac… »
Preminuo Dragan Mićalović
Mondo 05.06.2017
Preminuo glumac Dragan Mićalović, otac proslavljenih srpskih glumica Slobode i Dragane Mićalović. Foto: YouTube Dragan Mićalović, srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, preminuo je danas u Beogradu. Dragan je otac srpskih glumica Slobode… »
Vesti dana »

Tramp: Izrael i Hamas postigli dogovor o prvoj fazi plana za okončanje borbi i oslobađanje talaca
Beta pre 41 minutajoš 5 povezanih

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu, evakuisane i dve bebe!
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana