Povezane vesti

Lepota kasa i banatskog kola na vašarištu u Ostojićevu

Lepota kasa i banatskog kola na vašarištu u Ostojićevu

Dnevnik 05.06.2017
OSTO­JI­ĆE­VO: Pe­de­se­tak pa­rad­nih, rad­nih i tak­mi­čar­skih za­pre­ga pred­sta­vi­lo se na 24. smo­tri ko­nja ko­ju je pri­re­dio Ko­njič­ki klub „No­ni­jus” na me­snom va­ša­ri­štu u Osto­ji­će­vu… »
Finale mini-atletske lige u Futogu u znaku učenika OŠ „Desanka Maksimović“

Finale mini-atletske lige u Futogu u znaku učenika OŠ „Desanka Maksimović“

Dnevnik 05.06.2017
Oko 200 uče­ni­ka oku­pi­lo se na te­re­nu OŠ „De­san­ka Mak­si­mo­vić” u Fu­to­gu da bi uče­stvo­va­li na fi­nal­nom tur­ni­ru Mi­ni-atlet­ske li­ge za uče­ni­ke od pr­vog do še­stog raz­re­da, iza či­je… »
Nad­me­ta­li se ku­va­ri i sna­ga­to­ri na seoskoj slavi u Melencima

Nad­me­ta­li se ku­va­ri i sna­ga­to­ri na seoskoj slavi u Melencima

Dnevnik 05.06.2017
ME­LEN­CI: U okvi­ru se­o­ske sla­ve Du­ho­vi, u Me­len­ci­ma je mi­nu­log vi­ken­da odr­ža­no Svet­sko pr­ven­stvo u ku­va­nju čo­ban­skog pa­pri­ka­ša, ina­če 19. po re­du, kao i re­vi­jal­no nad­me­ta­nje… »
Me­šta­ni Ti­te­la ogor­če­ni zbog ne­sta­ši­ce vo­de

Me­šta­ni Ti­te­la ogor­če­ni zbog ne­sta­ši­ce vo­de

Dnevnik 05.06.2017
TI­TEL: Ži­te­lji Ti­te­la u na­red­nih me­sec da­na ne­će ima­ti vo­de od 20 ča­so­va do 6 uju­tro zbog sla­bih ka­pa­ci­te­ta bu­na­ra, ko­ji ni­su u mo­guć­no­sti da pro­iz­ve­du vo­du. Danas je u Ti­tel, ra­di… »
Sa­rad­nja ško­le u Ta­ra­šu i zre­nja­nin­skog mu­ze­ja

Sa­rad­nja ško­le u Ta­ra­šu i zre­nja­nin­skog mu­ze­ja

Dnevnik 05.06.2017
TA­RAŠ: Sa­rad­nja iz­me­đu Osnov­ne ško­le „Sve­to­zar Mar­ko­vić To­za“ iz Ta­ra­ša i Na­rod­nog mu­ze­ja Zre­nja­nin, ko­ja je za­po­če­ta pro­šle go­di­ne, re­zul­ti­ra­la je pri­pre­mom na otva­ra­nju… »

Vesti dana »