Повезане вести
Михајловић: Консултације непотребне, Вучић да изабере
Н1 Инфо 06.06.2017
Потпредседница Владе и функционерка Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да новог премијера треба да изабере председник Републике Александар Вучић и да му за то нису потребне "специјалне консултације". Она је у… »
И мањине спремне на договор, у среду Председништво СНС
Дневник 06.06.2017
Консултације с парламентарним странкама о формирању Владе Србије окончане су на Андрићевом венцу. Током два дана председник Србије Александар Вучић обављао је консултације с изборним листама власти и опозиције, а у разговоре… »
Завршене консултације о новој Влади Србије
Радио 021 06.06.2017
Председник Србије Александар Вучић завршио је данас консултације о формирању нове Владе Србије разговором с представницима четири изборне листе које су ушле у Народну скупштину. Вучић је данас у Председништву Србије разговарао… »
Завршене консултације о новом мандатару
Данас 06.06.2017
Председник Србије Александар Вучић обавио је у згради Председништва консултације о мандатару за састав нове Владе. На консултације су данас биле позване мањинске партије, а одазвали су се Савез војвођанских Мађара, Бошњачка… »
Хаљими:Вучић заинтересован за реорганизацију Координационог тела за југ Србије
Нови магазин 06.06.2017
Председник Партије за демократско деловање (ПДД) Риза Хаљими изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић заинтересован за реорганизацију Координационог тела за југ Србије како би то тело било ефикасније у… »
Халими: Вучићев наследник ће имати нашу подршку
Блиц 06.06.2017
Лидер Партије за демократско деловање Риза Халими изјавио је данас, након консултација код председника Србије Александра Вучића, да у разговору није било речи о имену мандатара, али да ће Вучићев наследник у Влади Србије имати… »
Пастор: Постоје притисци по питању премијера, решење личност коју подржава СНС
Нови магазин 06.06.2017
Председник Савеза Војвођанских Мађара (СВМ) Иштван Пастор изјавио је данас после консултација у Председништву Србије да постоје одређени притисци по питању избора новог премијера и да решење види у одабиру личности коју ће… »
Настављају се консултације о мандатару нове Владе
Нова економија 06.06.2017
У згради Председништва у Београду данас су настављене консултације о мандатару за састав нове Владе. Први на разговоре, у 14 сати стигли су чланови Савеза војвођанских Мађара. У делегацији СВМ-а су били Иштван и Балинт Пастор… »
Михајловић: Непотребне консултације о мандатару
Данас 06.06.2017
Функционерка Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић изјавила је данас да новог премијера треба да изабере председник Србије Александар Вучић и да за то нису потребне специјалне консултације, нити посебни разговори унутар… »
Михајловић: Консултације унутар СНС непотребне, Вучић да одлучи
Дневник 06.06.2017
БЕОГРАД: Потпредседница владе и функционер СНС Зорана Михајловић каже да нису потребне никакве специјалне консултације унутар те странке у вези с избором премијера, већ да Александар Вучић треба да донесе одлуку ко ће бити нови… »
Михајловић: Вучић сам треба да изабере новог премијера
Нови магазин 06.06.2017
Потпредседница Владе и функционерка Српске напредне странке (СНС) Зорана Мхајловић изјавила је данас да новог премијер треба да изабере председник Републике Александар Вучић и да му за то нису потребне "специјалне консултације"… »
Стефановић: Нисам кандидат за премијера
Данас 06.06.2017
Министар унутрашњих послова и функционер владајуће Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић изјавио је да неће бити нови премијер. "Нити ми је неко понудио да будем кандидат, нити сам кандидат, нити ћу бити премијер"… »
Председништво СНС-а сутра у седишту странке
РТС 06.06.2017
Председништво Српске напредне странке састаће се сутра по подне у седишту странке, а на дневном реду биће, како је најавио председник Србије и странке Александар Вучић, став напредњака по питању мандатара за састав владе. После… »
Михајловић: Потпуно природно да СНС тражи место премијера
Н1 Инфо 06.06.2017
Директор Радио Београда Миливоје Михајловић изјавио је у Новом дану да није неочекиван чврст став Српске напредне странке (СНС) да будући премијер буде из редова те странке. "То је потпуно природно, то је странка која је највише… »
Небојша Стефановић: Нећу бити премијер
Радио 021 06.06.2017
Министар унутрашњих послова и функционер владајуће Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је да неће бити нови премијер. "Нити ми је неко понудио да будем кандидат, нити сам кандидат, нити ћу бити премијер", рекао је… »
Небојша Стефановић: Нећу бити премијер
Н1 Инфо 06.06.2017
Министар унутрашњих послова и функционер владајуће Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић изјавио је да неће бити нови премијер. "Нити ми је неко понудио да будем кандидат, нити сам кандидат, нити ћу бити премијер"… »
Стефановић: Нећу бити премијер
Правда 06.06.2017
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић демантовао је да је у најужем избору за новог мандатара. - Нити ми је неко понудио да будем кандидат, нити сам кандидат, нити ћу бити премијер - изјавио је Стефановић за "Блиц". На… »
Вучић: Највише сам изненађен ставовима СНС
Данас 05.06.2017
После консултација о новом премијеру и влади председник Александар Вучић изјавио је да је највише изненађен ставовима Српске напредне странке. Како је навео оставиће неколико дана за одлуку о мандатару будуће владе. Према… »
ДСС: Нећемо подржати нову Владу
Блиц 05.06.2017
Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић изјавио је након консултација код председника Србије Александра Вучића да та странка никако неће подржати нову Владу Србије, због како је навео суштинско наслагања са… »
Вести дана »
Спарси преко Лејкерса до полуфинала НБА купа, Оклахома убедљива против Санса
РТВ пре 8 минутајош 19 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 1 сатјош 15 повезаних
(Видео) Овако је изгледао упад америчких специјалаца на танкер пун нафте код Венецуеле: Спустили се из хеликоптера низ конопац, узели машинке у руке и заузели брод
Блиц пре 14 минутајош 13 повезаних
Одјеци Вучићеве посете Бриселу: У "Јутру на Блиц" о предлогу председника Србије да све земље Западног Балкана уђу заједно у ЕУ
Блиц пре 2 сатајош 10 повезаних
Звездина постава за Штурм: Милојевић нема много дилема и то сада није добра вест
Нова пре 1 сатјош 15 повезаних