Povezane vesti
Počinju Zmajeve dečje igre
Dnevnik 06.06.2017
NOVI SAD: Jubilarne 60. Zmajeve dečje igre, uz mnoštvo različitih sadržaja, tradicionalno su otvorene u dvorištu Zmajeve kuće, Spomen-zbirke Jovana Jovanovića Zmaja u Sremskoj Kamenici. Uz slogan čika Jovinog stiha „Deco moja svekolika… »
Počinju 60. Zmajeve dečje igre
NoviSad.com 06.06.2017
Novi Sad - Jubilarne 60. Zmajeve dečje igre počinju sutra u Novom Sadu pod Zmajevim stihom „Deco moja svekolika, počuvajte svog jezika!“. Igre i igrarije u više od sto programskih celina trajaće do nedelje, 11. juna. Kako najavljuju organizatori… »
Zmajeve dečje igre slave 60 godina
Dnevnik 06.06.2017
Međunarodni centar književnosti za decu – Zmajeve dečje igre obeležava 60 godina postojanja i rada. Veliki jubilej proslavlja se zakriljen Zmajevim stihom „Deco moja svekolika, počuvajte svog jezika!”. Junski festival tog multimedijalnog… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane