Povezane vesti

Mihajlović: Partizan zasluženo, Zvezda italijanski

Mihajlović: Partizan zasluženo, Zvezda italijanski

Mondo 06.06.2017
Trener Torina, nekadašnji selektor Srbije, kaže da mu kao zvezdašu bude žao kada vidi crveno-bele u lošem položaju. Partizanu čestita titulu, a Zvezdi poručuje da se okrene svojoj deci. Foto: MN Press Dok je njegov Torino na odmoru između dve… »
Mihajlović o Zvezdi: Imali su strance koji ne prave razliku! Neka čestitaju Partizanu

Mihajlović o Zvezdi: Imali su strance koji ne prave razliku! Neka čestitaju Partizanu

Mozzart sport 06.06.2017
„Teško mi je da to priznam, ali je tako“, poručio je legendarni as u Bijeljini. U protekle tri godine Turnir prijateljstva su posetili mnogi proslavljeni asovi i dali mu veliku podršku. Ta praksa nastavljena je i ove godine, kada smo već prvog… »
Miha poručio iz Stanišića: ''Zvezdaš sam, ali Partizan je zaslužio titulu''

Miha poručio iz Stanišića: ''Zvezdaš sam, ali Partizan je zaslužio titulu''

Sportske.net 06.06.2017
Naš proslavljeni fudbaler i aktuelni trener Torina Siniša Mihajlović uveličao je svojim prisustvom početak Turnira prijateljstva u Etno selu Stanišići. Tom prilikom se u razgovoru sa novinarima dotakao brojnih tema. Naravno, popularni Miha se… »
Mihajlović: Za jednog navijača Zvezde teško je to da kaže, ali Partizan je zaslužio titulu!

Mihajlović: Za jednog navijača Zvezde teško je to da kaže, ali Partizan je zaslužio titulu!

Sportski žurnal 06.06.2017
U protekle tri godine Turnir prijateljstva su posetili mnogi proslavljeni asovi i dali mu veliku podršku. Ta praksa nastavljena je i ove godine, kada smo već prvog dana turnira na terenima etno sela Stanišići imali čast i zadovoljstvo da ugostimo… »

Vesti dana »