Povezane vesti

Ministar UAE: Trampovi tvitovi iskreni i hrabri - signal Kataru

Vesti online 07.06.2017
Ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata Anvar Gargaš rekao je danas da su poruke koje je američki predsednik Donald Tramp objavio na Tviteru o Kataru "veoma hrabre, iskrene i izuzetne", i izrazio nadu da bi to mogao biti signal Dohi da je… »

Tramp katarskom emiru: Da nađemo rešenje diplomatske krize

Dnevnik 07.06.2017
VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je danas telefonom sa katarskim vladarom, emirom Tamimom bin Hamad al Tanijem, i izrazio spremnost za pronalaženje rešenja diplomatske krize u regionu Zaliva. To je objavila televizija "Al Džazira"… »

Trump nudi katarskom emiru da se uključi u rješavanje krize

Al Jazeera 07.06.2017
Američki predsjednik kaže da je spreman pomoći, ako je potrebno i održavanjem sastanka u Bijeloj kući. Predsjednik SAD-a Donald Trump razgovarao je danas telefonom sa katarskim vladarom, emirom Tamimom bin Hamadom Al Thanijem i izrazio spremnost da… »

UAE: Nema pregovora s Katarom, moguća upotreba sile

B92 07.06.2017
Ministar spoljnih poslova UAE je rekao da "nema o čemu da se pregovara s Katarom", koji je u središtu diplomatske krize u Persijskom zalivu. Ministar Anvar Gargaš je u jednom od retkih intervjua za agenciju Asošiejted pres rekao da su sve opcije… »

Šef diplomatije UAE: Nema pregovora s Katarom, moguća i upotreba sile

Novi magazin 07.06.2017
Ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) je danas rekao da "nema o čemu da se pregovara s Katarom" kojim je u središtu diplomatske krize u Persijskom zalivu. Ministar Anvar Gargaš je u jednom od retkih intervjua za agenciju… »

Makron katarskom emiru: Važno očuvati stabilnost u zalivu

Blic 06.06.2017
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je katarskom emiru Tamim bin Hamad Al Taniju da je važno sačuvati stabilnost u zalivu i naglasio da podržava sve inicijative da se smire napetosti između Katara i njegovih arapskih suseda. U telefonskom… »

Erdogan: Izolovanje Katara nije rešenje

Blic 06.06.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da izolacija Katara, uključujući uvođenje sankcija, neće rešiti probleme. On je rekao da će Ankara uraditi sve što je u njenoj moći da pomogne da kriza bude rešena. Zbog podrške islamskim… »

Putin: Krizu oko Katara rešiti dijalogom

Blic 06.06.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas katarskom emiru šeiku Tamimu bin Hamad al-Taniju da stav Rusije ostaje da krizna situacija treba da se reši političkim i diplomatskim sredstvima, "u dijalogu", saopštio je Kremlj. Putin i Al-Tani su… »

Vesti dana »