Povezane vesti

Beograđani u panici zbog dima iz Vinče, iz Gradskog zavoda preporučuju da zatvore prozore

Noizz 07.06.2017
Gust dim i nesnosan smrad su sinoć Beograđani osetili u različitim delovima prestonice, a on je posledica požara koji je na deponiji u Vinči buknuo 18. maja. Dok se građani žale i strahuju, nadležne institucije kažu da je sve pod kontrolom i da… »

Zavod: Nema zagađenja vazduha, ali zatvorite prozore

Danas 07.06.2017
MUP: Nije moguće gašenje požara klasičnim metodama već zatrpavanjem zemljom i peskom. Gradski zavod za javno zdravlje, povodom velikog broja žalbi građana iz više delova grada da ih je noćas probudio dim i miris paljevine, saopštio je da u… »

Beograđani u strahu: Deponija u Vinči gori već 20 dana, pola grada obavijeno dimom i smradom

Blic 07.06.2017
Požar koji je 18. maja buknuo u Vinči, na jednoj od najvećih deponija đubreta u ovom delu Evrope, još nije ugašen. Nepodnošljivi smrad i gust dim noćas su se nadvili nad gotovo celom prestonicom i izazvali popriličnu paniku među Beograđanima… »

Zavod: Dim sa deponije u Vinči nije opasan za zdravlje

N1 Info 07.06.2017
Gradski zavod za javno zdravlje Beograda saopštio je da na osnovu rezultata ispitivanja kvaliteta vazduha zbog požara na deponiji u Vinči, nisu konstatovane koncentracije zagađujućih materija koje mogu negativno uticati na zdravlje. Zavod je naveo da… »

Zavod: Dim sa deponije u Vinči nije opasan po zdravlje

Novi magazin 07.06.2017
Gradski zavod za javno zdravlje Beograda saopštio je da na osnovu rezultata ispitivanja kvaliteta vazduha zbog požara na deponiji u Vinči, nisu konstatovane koncentracije zagađujućih materija koje mogu negativno uticati na zdravlje pri akutnoj… »

Oblak dima iz Vinče nad Beogradom. Zatvarajte prozore.

BizLife 07.06.2017
Foto: YouTube screenshot Požar na deponiji u Vinči traje već preko 20 dana, a sinoć se miris paljevine osetio u nekoliko beogradskih naselja. U Gradskom centru za obaveštavanje navode da je reč o oblaku dima koji nanosi vetar sa deponije u Vinči i… »

Miris dima i paljevine probudio pola Beograda

Danas 07.06.2017
Oblak dima i miris paljevine probudio je noćas stanovnike mnogih beogradskih naselja - Zvezdare, Mirijeva, Voždovca, a u Gradskom centru za obaveštavanje navode da je reč o oblaku dima koji nanosi vetar sa deponije u Vinči i da je poželjno zatvoriti… »

Vesti dana »