Povezane vesti

Poplavljeno više kuća u okolini Vršca, poginula jedna osoba

N1 Info 07.06.2017
Jako nevreme zahvatilo je danas popodne Vršac i okolinu, u kome je, prema nepotvrđenim informacijama, poginula jedna osoba - 87-godišnja žena poginula je kada je pala sa traktora, saznaje N1. Zbog obilnih padavina poplavljeno je više desetina kuća u… »

Nevreme u Vršcu: Evakuisane 150 osobe, stradala starica

RTV 07.06.2017
VRŠAC - Jaka kiša u popodnevnim satima pala je u okolini Vršca i poplavila dobar deo sela Uljma, centar Izbišta i potez prema selu Šušara. Jedna žena, stara 87 godina, slabo pokretna stanovnica Uljme, u pokušaju da se spase izgubila je život. U… »

Potop kod Vršca: Stradala žena, poplavljene desetine kuća, evakuisane 42 osobe (video)

Blic 07.06.2017
Jedna žena stradala je od posledica nevremena koje je popodne zadesilo Vršac i okolinu, rekla je Tanjugu načelnica službe Hitne pomoći u Vršcu dr Viktorija Nistor Omoran. Prema njenim rečima, trenutno je situacija pod kontrolom i nema povređenih… »

Nevreme kod Vršca, jedna žena stradala, više evakuisanih

Dnevnik 07.06.2017
BEOGRAD: Obilne padavine i nevreme pogodle su popodne i večeras više mesta u Srbiji, a zbog obilnih padavina poplavljen je i deo auto-puta E-75 kod Umčara. Padavine su napravile problem i u Vršcu gde je stradala jedna žena i gde je poplavljeno više… »

Nevreme zahvatilo okolinu Vršca, jedna žena stradala

Studio B 07.06.2017
Jedna žena stradala od posledica nevremena koje je popodne zadesilo Vršac i okolinu, rekla načelnica službe Hitne pomoći u Vršcu dr Viktorija Nistor Omoran. Situacija pod kontrolom i nema povređenih, a Hitna pomoć, Žandarmerija i Crveni krst su… »

FOTO, VIDEO: Nevreme u Vršcu - stradala starica, poplavljene desetine kuća

Radio 021 07.06.2017
Starija žena stradala je u poplavama u okolini Vršca, nezvanično saznaje RTS. Prema nepotvrđenim informacijama, udavila se žena stara 87 godina. Zbog obilnih padavina koje su u popodnevnim satima zahvatile okolinu Vršca, poplavljeno je više… »

Nevreme u Vršcu Poplava u Uljmi odnela jednu žrtvu, evakuisano 40 ljudi

Večernje novosti 07.06.2017
Obilne padavine zahvatile su okolinu grada, potopivši objekte u mestima Uljma i Šušare, kao i lokalni put između ova dva mesta. Sela Uljma i Šušara, nedaleko od Vršca, plivaju u vodi! Obilne padavine popodne za samo desetak minuta poplavile su… »

Jezive poplave kod Vršca: Stradala žena, više desetina kuća poplavljeno, 40 ljudi evakuisano

Telegraf 07.06.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uputio je pripadnike Žandarmerije u poplavljena mesta, kako bi u najkraćem roku pružili pomoć ugroženom stanovništvu. Zbog obilnih padavina koje su u popodnevnim satima zahvatile okolinu Vršca… »

Vesti dana »