Povezane vesti
Pad u more: Iz drugog ugla: Evo kako je izgledao brutalni napad na Mamića /video/
Sportal blic 08.06.2017
Haos na Bolu... Nekada prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić napadnut je sa leđa, a pojavio se novi snimak na kojem se još bolje vidi trenutak kada je Maminjo dobio udarac. Zobacz na Youtube Domagoj Ivelić (22) je priznao napad na Mamića i on… »
Brutalnije nego što se činilo: Pogledajte napad na Mamića iz drugog ugla! (video)
Hot sport 08.06.2017
Vest o napadu na Zdravka Mamića obišla je region brzinom svetlosti, a sada se na internetu pojavio i drugi snimak. Na njemu možemo videti momka u crnoj majici kako šeta pored vode, da bi u jednom trenutku potrčao ka Mamiću, udario ga pesnicom, nakon… »
Video: Mamić napadnut na Braču, pao u more posle udarca u glavu: Bio sam i bez svesti
Večernje novosti 08.06.2017
Neimenovani dvadesetdvogodišnji napadač udario je šakom u glavu, zvanično savetnika u zagrebačkom Dinamu, bez ikakvog razloga, zbog čega je kasnije priveden, piše „Indeks“. Prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić napadnut je u hrvatskom… »
Iz drugog ugla: Udarac s leđa i Mamićev pad u more
Mondo 08.06.2017
Napadač (22) je u međuvremenu pušten iz policije, uz zabranu prilaska. Foto: YouTube/Screenshot Napad na najmoćnijeg čoveka hrvatskog fudbala (i šire) vest je dana u regionu. Dok je stajao sa prijateljima u Bolu na ostrvu Brač, prvi čovek… »
Šakom u glavu sa leđa - Ovako je napadnut Mamić!
Sportske.net 08.06.2017
Dugogodišnji patron zagrebačkog Dinama koji više nema funkciju u klubu sa "Maksimira" u sredu napadnut je i povređen na Braču. Hrvatski mediji preneli su u sredu vest da je savetnik fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba Zdravko Mamić napadnut u Bolu na… »
Mamić napadnut u Braču, pao u more posle udarca u glavu (video)
Mozzart sport 08.06.2017
"Boli me glava, u jednom trenutku bio sam izgubio svest"... Prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić napadnut je fizički u hrvatskom letovalištu Braču, a od siline udarca upao je u more. Neimenovani dvadesetdvogodišnji napadač udario je šakom u… »
U šoku posle napada: Mamić: Udarac me onesvestio, spasili su mi život izvlačenjem iz mora /video/
Sportal blic 08.06.2017
Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama, u sredu popodne je preživeo huliganski napad na Braču. Zaista preživeo jer je, kako je istakao, imao sreće da su ga ošamućenog izvukli iz mora. Foto: Antonio Bat / EPA; Zdravko Mamić - Nisam se… »
Šakom u glavu poslao Mamića u more, kum ga uhvatio
Press 08.06.2017
Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić napadnut je na odmoru na Braču, a napadač ga je udario šakom u glavu s leđa. foto:b92.net Do incidenta je došlo kod mostića Pumparele u Bolu, gde je Mamić doplovio sa svojom jahtom. Napadač, za koga… »
Napadnut Zdravko Mamić (video)
Mondo 08.06.2017
Nekadašnjeg "bosa" Dinama nepoznati mladić napao je sa leđa u Bolu na Braču. Maminjo kratko bio u nesvesti, napadača uhvatili njegovi prijatelji. Foto: YouTube/screenshot Zdravko Mamić, bivša "alfa i omega" Dinama, danas samo savetnik kluba… »
Incident na braču: Mamić fizički napadnut, pao u more od udarca /video/
Sportal blic 07.06.2017
Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić fizički je napadnut u sredu popodne na hrvatskom ostrvu Brač. Zobacz na Youtube Kako je objavio portal index.hr, nepoznati mladić je udario Zdravka Mamića u glavu, posle čega je čelnik Dinama pao u… »
Vesti dana »
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 8 satijoš 1 povezana
Uživo žestoke borbe oko Kijeva i reke dnjepar Gore zgrade, udar na Kazanj je osveta za BRIKS
Alo pre 1 satjoš 4 povezane
Masovan ukrajinski napad na Orel: Požar u ruskom skladištu nafte (foto/video)
Pravda pre 31 minutajoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 12 satijoš 2 povezane