Повезане вести

Пад у море: Из другог угла: Ево како је изгледао брутални напад на Мамића /видео/

Пад у море: Из другог угла: Ево како је изгледао брутални напад на Мамића /видео/

Спортал блиц 08.06.2017
Хаос на Болу... Некада први човек Динама из Загреба Здравко Мамић нападнут је са леђа, а појавио се нови снимак на којем се још боље види тренутак када је Мамињо добио ударац. Зобацз на Иоутубе Домагој Ивелић (22) је признао… »
Бруталније него што се чинило: Погледајте напад на Мамића из другог угла! (видео)

Бруталније него што се чинило: Погледајте напад на Мамића из другог угла! (видео)

Хот спорт 08.06.2017
Вест о нападу на Здравка Мамића обишла је регион брзином светлости, а сада се на интернету појавио и други снимак. На њему можемо видети момка у црној мајици како шета поред воде, да би у једном тренутку потрчао ка Мамићу… »
Видео: Мамић нападнут на Брачу, пао у море после ударца у главу: Био сам и без свести

Видео: Мамић нападнут на Брачу, пао у море после ударца у главу: Био сам и без свести

Вечерње новости 08.06.2017
Неименовани двадесетдвогодишњи нападач ударио је шаком у главу, званично саветника у загребачком Динаму, без икаквог разлога, због чега је касније приведен, пише „Индекс“. Први човек Динама из Загреба Здравко Мамић нападнут је у… »
Из другог угла: Ударац с леђа и Мамићев пад у море

Из другог угла: Ударац с леђа и Мамићев пад у море

Мондо 08.06.2017
Нападач (22) је у међувремену пуштен из полиције, уз забрану приласка. Фото: ИоуТубе/Сцреенсхот Напад на најмоћнијег човека хрватског фудбала (и шире) вест је дана у региону. Док је стајао са пријатељима у Болу на острву Брач… »
Шаком у главу са леђа - Овако је нападнут Мамић!

Шаком у главу са леђа - Овако је нападнут Мамић!

Спортске.нет 08.06.2017
Дугогодишњи патрон загребачког Динама који више нема функцију у клубу са "Максимира" у среду нападнут је и повређен на Брачу. Хрватски медији пренели су у среду вест да је саветник фудбалског клуба Динамо из Загреба Здравко… »
Мамић нападнут у Брачу, пао у море после ударца у главу (видео)

Мамић нападнут у Брачу, пао у море после ударца у главу (видео)

Моззарт спорт 08.06.2017
"Боли ме глава, у једном тренутку био сам изгубио свест"... Први човек Динама из Загреба Здравко Мамић нападнут је физички у хрватском летовалишту Брачу, а од силине ударца упао је у море. Неименовани двадесетдвогодишњи нападач… »
У шоку после напада: Мамић: Ударац ме онесвестио, спасили су ми живот извлачењем из мора /видео/

У шоку после напада: Мамић: Ударац ме онесвестио, спасили су ми живот извлачењем из мора /видео/

Спортал блиц 08.06.2017
Здравко Мамић, алфа и омега загребачког Динама, у среду поподне је преживео хулигански напад на Брачу. Заиста преживео јер је, како је истакао, имао среће да су га ошамућеног извукли из мора. Фото: Антонио Бат / ЕПА; Здравко… »
Шаком у главу послао Мамића у море, кум га ухватио

Шаком у главу послао Мамића у море, кум га ухватио

Пресс 08.06.2017
Први човек загребачког Динама Здравко Мамић нападнут је на одмору на Брачу, а нападач га је ударио шаком у главу с леђа. фото:б92.нет До инцидента је дошло код мостића Пумпареле у Болу, где је Мамић допловио са својом јахтом… »
Нападнут Здравко Мамић (видео)

Нападнут Здравко Мамић (видео)

Мондо 08.06.2017
Некадашњег "боса" Динама непознати младић напао је са леђа у Болу на Брачу. Мамињо кратко био у несвести, нападача ухватили његови пријатељи. Фото: ИоуТубе/сцреенсхот Здравко Мамић, бивша "алфа и омега" Динама, данас само… »
Инцидент на брачу: Мамић физички нападнут, пао у море од ударца /видео/

Инцидент на брачу: Мамић физички нападнут, пао у море од ударца /видео/

Спортал блиц 07.06.2017
Први човек загребачког Динама Здравко Мамић физички је нападнут у среду поподне на хрватском острву Брач. Зобацз на Иоутубе Како је објавио портал индекс.хр, непознати младић је ударио Здравка Мамића у главу, после чега је челник… »

Вести дана »