Povezane vesti
Nastasić: Sada je svaka utakmica finale
Politika 12.06.2017
Do kraja kvalifikacija nema lakih protivnika, kaže defanzivac nemačkog Šalkea. – Prijović oduševljen navijačima. – Selektore, zar nije vreme za povratak Adema Ljajića? Srbija i Irska su rešile da dodatno zakomplikuju situaciju u našoj grupi… »
Kvalifikacije za SP: Iran ide u Rusiju!
Hot sport 12.06.2017
Fudbalska reprezentacija Irana plasirala se večeras na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, pošto je u Teheranu pobedila Uzbekistan sa 2:0, u šestom kolu Grupe A u azijskim kvalifikacijama. Golove su postigli Sardar Azmun u 23. minutu i Mehdi… »
Iranu druga karta za Mundijal u Rusiji
Al Jazeera 12.06.2017
Pobjedom nad Uzbekistanom Iranci su osigurali jedno od prva dva mjesta azijske grupe kvalifikacija. Nogometna reprezentacija Irana danas je postala druga selekcija koja je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji. Iranci su na… »
Iran se plasirao na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji
Beta 12.06.2017
Fudbalska reprezentacija Irana plasirala se večeras na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, pošto je u Teheranu pobedila Uzbekistan sa 2:0, u šestom kolu Grupe A u azijskim kvalifikacijama. Golove su postigli Sardar Azmun u 23. minutu i Mehdi… »
Poznat i treći učesnik Mundijala u Rusiji
Mondo 12.06.2017
Posle domaćina Rusije i Brazila, koji je obezbedio jednu od prve četiri pozicije u južnoameričkim kvalifikacijama, na Svetsko prvenstvo 2018. plasirao se i Iran. Foto: Guliver/Getty images/Quinn Rooney Rusija, Brazil, pa Iran. Poznata su tri učesnika… »
Ovih pet stvari smo naučili iz meča Srbija - Vels!
Mondo 12.06.2017
Zbog čega bod iz meča sa polufinalistom EP nije mala stvar, zašto Srbija voli "nije loše" fudbal, što su se reprezentativci "uhvatili" nepotrebnih izgovora nakon meča i šta se sve može popraviti do odlaska u Rusiju? Da li je iko pred početak… »
Bruka: “vatrenih” Hrvati izgubili od Islanda, novinari ih jurili po aerodromu
Sportal blic 12.06.2017
Treba biti veliki u pobedi, ali još veći u porazu... Fudbaleri reprezentacije Hrvatske nisu baš najbolje podneli poraz od selekcije Islanda (1:0) u šestom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Foto: Birgir Thor Hardarson / EPA; Mario Mandžukić… »
Hrvati razočarani porazom od Islanda, srušila ih rezerva Bristol sitija
Večernje novosti 12.06.2017
Srušio nas je drugoligaški igrač Magnuson. On je član engleskog Bristol sitija, za koji je samo dva puta odigrao svih 90 minuta u 2017. godini, piše "Večernji list" HRVATSKA je i dalje lider Grupe I kvalifikacija za Mundijal, ali je javnost… »
Stojković prvocirao Remzija
Vesti online 12.06.2017
Kada fudbaler Arsenala Aron Remzi postigne gol, bilo za klub ili reprezentaciju Velsa, poznati širom sveta strepe za svoj život pošto se raširila fama da obično u takvim slučajevima uvek neko iz džet-seta okonča svoje bitisanje na ovom svetu. Na… »
Milivojević priznao grešku: Nije ni trebalo da budem tu
Vesti online 12.06.2017
Fudbalska reprezentacija Srbije propustila je odličnu priliku da se ossami na prvom mestu kvalifikacione grupe D za plasman na Svetsko prvenstvo pošto je u meču 6. kola igrala samo 1:1 protiv oslabljene selekcije Velsa. Jedan od krivaca, uz golmana… »
Muslin mora da menja sastav protiv Moldavije, dvojica nemaju pravo nastupa
Sportske.net 12.06.2017
Ono što je sigurno posle jučerašnje utakmice na ''Rajku Mitiću'', to je da reprezentacija Srbije u sledećoj kvalifikacionoj utakmici neće nastupiti u istom sastavu. Reprezentacija Srbije sinoć je pred odlično popunjenim tribinama našeg najvećeg… »
Remzi o psihološkom ratu sa Stojkovićem i “panenki”: Bila je velika utakmica, a ja izlazim na teren da uživam
Tražio mi je loptu i dao sam mu je. Rekao mi je da će ostati u sredini i da ću i ja šutirati po sredini. Zato sam odlučio da pošaljem takvu loptu u desnu stranu – kaže reprezentativac Velsa. Reprezentacija Velsa je i bez prve zvezde tima Gereta… »
Stojke priznao grešku, Kralj ga brani! Gde je nestala ''žabica''?
Sportske.net 12.06.2017
Naš najbolji golman ne beži od odgovornoti za primljeni gol protiv Velsa, gol koji nas je na kraju koštao dva boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Među brojnim kritičarima, oglasio se i naš nekadašnji reprezentativac Ivica Kralj, koji je… »
Novi remi Srbije, Mitrović opet spasao "Orlove"
Press 12.06.2017
Fudbaleri Srbije remizirali su sa Velsom 1:1 u Beogradu, u šestom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.godine. Foto:B92.net Kao i pre pola godine u Kardifu, Velšani su prvi stigli do gola, u skoro istom minutu kao u tom susretu, ali ovaj… »
Nemanja Matić: Imamo snage da sačuvamo prvo mesto
Hot sport 12.06.2017
Fudbaler Nemanja Matić rekao je da očekuje veliku borbu do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. – Grupa je veoma teška i biće velika borba do samog kraja. Siguran sam da ova reprezentacija Srbije ima snage, kao što je to i pokazala, rekao je… »
Muslin: Publika "sputala" igrače, važno da smo prvi
Sportski žurnal 12.06.2017
Selektor Srbije Slavoljub Muslin posle remija protiv Velsa 1:1 rekao je da je bio u pravu kad je govorio da igra Velšana ne zavisi isključivo od Gereta Bejla i ocenio da je sjajna atmosfera na neki način „sputala" njegove igrače u prvom poluvremenu… »
Hotsport saznaje: Vladimir Stojković neće braniti za Srbiju protiv Moldavije, dobija zamenu! (foto)
Hot sport 12.06.2017
Razlog je viša sila, Slavoljub Muslin neće moći da računa na iskusnog golmana u tom duelu. Skupo će koštati Vladimira Stojkovića jučerašnji žuti karton. Ne samo zbog toga što se stvorila konfuzija zbog koje je kasnije Srbija i primila gol od… »
Matić objasnio zašto Srbija nije ofanzivnije igrala protiv Velšana
Sportske.net 12.06.2017
O tome su sinoć mnogi polemisali, Nemanja Matić je dao odgovor. Srpski fudbaler Nemanja Matić rekao je da očekuje veliku borbu do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. "Grupa je veoma teška i biće velika borba do samog kraja. Siguran sam da ova… »
Stojković i Milivojević žale zbog grešaka: Mislio da nije penal, kada sam pogledao snimak promenio sam mišljenje
Luka: Držao sam Vouksa sve vreme, on se istrgao i ja sam ga povukao za dres. Ipak, uveren sam da je sudija morao i za nas isto tako da pokaže na belu tačku. DVE vezane kardinalne greške u dva minuta, napravile su reprezentaciji Srbije najveći problem… »
Nastasić: Sudija nije imao isti kriterijum, trebalo je i nama da svira penal
Sportal blic 12.06.2017
Fudbalski reprezentativac Srbije Matija Nastasić naglašava da remi sa Velsom (1:1) nije strašna stvar, a da veliki izazovi tek predstoje. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Matija Nastasić "Situacija u grupi je ostala ista, prvi smo i ne treba da… »
Računica - Koliko nam još bodova treba do Svetskog prvenstva?
Sportske.net 12.06.2017
Ili bar baraža... Nadali smo se pobedi sinoć protiv Velsa, kojom bi se Srbija dodatno učvrstila na prvom mestu i Velšane praktično otpisala iz trke za Mondijal, ali naš tim je na kraju došao do jednog boda, koji ostavlja čak četiri selekcije i… »
Strelac gola za Vels: Aron Remzi: Stojković je pokušao da unese nemir pred moj penal
Sportal blic 12.06.2017
Aron Remzi, strelac vodećeg gola za Vels u kvalifikacionom meču za odlazak na Mundijal sa Srbijom (1:1), oduševljen je atmosferom na stadionu "Rajko Mitić", a pritom je i otkrio šta mu je golman naše reprezentacije Vladimir Stojković rekao pred… »
Matić: Nismo očekivali da će se Vels toliko zatvoriti
Sportal blic 12.06.2017
Nemanja Matić, fudbalski reprezentativac Srbije, ističe da su "orlovi" svesni svojih kikseva u remiju sa Velsom, ali da je najvažnije što su ostali lideri kvalifikacione grupe za odlazak na prvenstvo sveta. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija "Bitno je da… »
Dvojica suspendovana, trojica pod pretnjom
Mozzart sport 12.06.2017
Slavoljub Muslin ima kadrovske problema pred nastavak kvalifikacija za Mundijal. U istom minutu primili smo gol i ostali bez dvojice važnih igrača u koncepciji Slavoljuba Muslina, za naredni duel na putu ka Prvenstvu sveta u Rusiji 2018. Vladimir… »
Osvojen bod: Prijović i Mitrović sprečili poraz, "orlovi" preko Velsa ostali na vrhu /foto/
Sportal blic 12.06.2017
Fudbalska reprezentacija Srbije nastavila je tradiciju i ostala neporažena u duelu sa selekcijom Velsa, pošto je na svom terenu u sjajnoj atmosferi odigrala nerešeno 1:1 u šestom kolu kvalifikacija za Mundijal 2018. u Rusiji. Ovim remije "orlovi" su… »
Stojković pokušao da objasni kako je pogrešio
Vesti online 12.06.2017
Jedan od krivaca za remi Srbije i Velsa je Vladimir Stojković, pošto je njegovom greškom došlo do prekida i kasnije penala za "zmajeve". Zbog toga je posle meča najinteresantnije bilo njegovo objašnjenje te situacije iz 34. minuta. – Gol smo… »
Mitrović: I bod je okej
Sportske.net 12.06.2017
Strelac za Srbiju bio je malo razočaran rezultatom, ali je rekao i da je bod prihvatljiv. Srbiji je bod protiv Velsa ponovo doneo Aleksandar Mitrović. "Orlovi" su i u Kardifu i u Srbiji izjednačili posle njegovog gola. Iako su svi očekivali pobedu, na… »
Stojkovićevo objašnjenje: Kako je napravio grešku pre gola i šta je to tražio na internetu? (foto)
Hot sport 12.06.2017
Jedan od ‘krivaca’ za remi Srbije i Velsa je Vladimir Stojković, pošto je njegovom greškom došlo do prekida i kasnije penala za ‘zmajeve’. Stoga je posle meča najinteresantnije bilo njegovo objašnjenje te situacije iz 34. minuta. – Gol smo… »
"Pun stadion nam okovao noge"
Vesti online 12.06.2017
Kad je najteže, tu je MitroGOL. Pogotkom napadača Aleksandra Mitrovića, Srbija je opet osvojila bod protiv Velsa, ovaj put na punoj "Marakani". Mladi napadač istakao je da je pritisak punog stadiona okovao noge njemu i saigračima. - Bilo je dosta… »
Posle kiksa: Stojković: Trebalo je da izbacim loptu, tražio sam na internetu kako Remzi šutira penale
Sportal blic 12.06.2017
Srbija je protiv Velsa (1:1) primila gol iz penala, ali činjenica je da je jedanaestercu koji je skrivio Luka Milivojević prethodila greška golmana Vladimira Stojkovića. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Vladimir Stojković - Važno je da smo uzeli… »
Bez dvojice startera na Moldaviju
Vesti online 12.06.2017
Slavoljub Muslin neće moći da računa na najjači sastav protiv Moldavije zbog novih suspenzija. Ne samo da je Srbija u 34. minutu protiv Velsa primila gol, nego je u tih 60 sekundi ostala i bez važnih članova startne postave za naredni meč… »
Video kraj: Srbija - Vels 1:1
Večernje novosti 11.06.2017
U utakmici kvalifikacija za SP 2018. u kojoj su obe selekcije podelile bodove golove su postigli Remsi sa penala u 35. minutu i Mitrović u 74. - 1:1. I ovog puta su Srbija i Vels podelili bodove - u Beogradu je utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo… »
Muslin: Publika je bila divna, a mi smo mogli mnogo bolje
Nismo odigrali na našem nivou, nismo odigrali kako smo očekivali. Morali smo bolje. Ali šta da se radi, nastavljamo dalje, rekao je odmah posle meča selektor Srbije. Selektor Srbije Slavoljub Muslin nije bio zadovoljan posle utakmice sa Velsom (1:1)… »
Muslin: Žao mi je zbog publike što nismo pobedili, krenuli smo sa tri špica
Sportal blic 11.06.2017
Mogli su “orlovi” bolje protiv Velsa (1:1) u meču šestog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine, svestan je toga posle utakmice bio i selektor Slavoljub Muslin. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija - Opet smo primili gol posle greške… »
Oduševljen atmosferom: Ivanović: Ovakvu podršku treba da opravdamo
Sportal blic 11.06.2017
Kapiten fudbalera Srbije Branislav Ivanović rekao je posle remija 1:1 sa Velsom u kvalifikacijama za Mundijal 2018. godine u Rusiji da su imali sjajnu podršku na stadionu "Rajko Mitić". Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Oduševljen podrškom: Branislav… »
Prvi poraz Hrvata: Island zaledio “vatrene”, Španija srušila Makedoniju
Sportal blic 11.06.2017
Šok za Hrvate! Island je u 90. minutu srušio “vatrene” (1:0) na svom terenu. Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je u Skoplju Makedoniju sa 2:1, u utakmici šestog kola grupe G u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine i zadržala… »
Mitrović: Zašto sam trčao na “sever”? Igram za Srbiju a ne Zvezdu ili Partizan
Sportal blic 11.06.2017
Aleksandar Mitrović blista u dresu reprezentacije Srbije... Novi gol sjajnog golgetera doneo je remi “orlovima” protiv Velsa (1:1) u šestom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija - Moglo je bolje, ali… »
Kvalifikacije: Remi Republike Irske i Austrije
Dve selekcije su podelile bodove: Austrija je povela pogotkom Martina Hinteregera u 31, a izjednačio je Džonatan Volters u 85. minutu. Fudbalske reprezentacije Republike Irske i Austrije odigrale su nerešeno 1:1 (0:1) u utakmici šestog kola D grupe… »
Vesti dana »
Studenti izneli zahteve u Rektoratu: Blokada od ponedeljka na četiri lokacije dok se ne ispune
N1 Info pre 1 satjoš 117 povezanih
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
"Noćas su dvojica radnika nažalost preminula, dok je treći u teškom stanju!" Dr Turkulov o nesreći u livnici u Čoki: Oglasilo se i Tužilaštvo!
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana
Broj stranih turista skočio za devet odsto: Nagli rast interesovanja za srpske banje i planine
Euronews pre 4 satijoš 19 povezanih
Završena obnova Notr dama: Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih