Повезане вести
Настасић: Сада је свака утакмица финале
Политика 12.06.2017
До краја квалификација нема лаких противника, каже дефанзивац немачког Шалкеа. – Пријовић одушевљен навијачима. – Селекторе, зар није време за повратак Адема Љајића? Србија и Ирска су решиле да додатно закомпликују ситуацију у… »
Квалификације за СП: Иран иде у Русију!
Хот спорт 12.06.2017
Фудбалска репрезентација Ирана пласирала се вечерас на Светско првенство у Русији 2018. године, пошто је у Техерану победила Узбекистан са 2:0, у шестом колу Групе А у азијским квалификацијама. Голове су постигли Сардар Азмун у… »
Ирану друга карта за Мундијал у Русији
Ал Јазеера 12.06.2017
Побједом над Узбекистаном Иранци су осигурали једно од прва два мјеста азијске групе квалификација. Ногометна репрезентација Ирана данас је постала друга селекција која је изборила пласман на Свјетско првенство наредне године у… »
Иран се пласирао на Светско првенство 2018. године у Русији
Бета 12.06.2017
Фудбалска репрезентација Ирана пласирала се вечерас на Светско првенство у Русији 2018. године, пошто је у Техерану победила Узбекистан са 2:0, у шестом колу Групе А у азијским квалификацијама. Голове су постигли Сардар Азмун у… »
Познат и трећи учесник Мундијала у Русији
Мондо 12.06.2017
После домаћина Русије и Бразила, који је обезбедио једну од прве четири позиције у јужноамеричким квалификацијама, на Светско првенство 2018. пласирао се и Иран. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Qуинн Роонеи Русија, Бразил, па Иран… »
Брука: “ватрених” Хрвати изгубили од Исланда, новинари их јурили по аеродрому
Спортал блиц 12.06.2017
Треба бити велики у победи, али још већи у поразу... Фудбалери репрезентације Хрватске нису баш најбоље поднели пораз од селекције Исланда (1:0) у шестом колу квалификација за Светско првенство. Фото: Биргир Тхор Хардарсон /… »
Ових пет ствари смо научили из меча Србија - Велс!
Мондо 12.06.2017
Због чега бод из меча са полуфиналистом ЕП није мала ствар, зашто Србија воли "није лоше" фудбал, што су се репрезентативци "ухватили" непотребних изговора након меча и шта се све може поправити до одласка у Русију? Да ли је ико… »
Хрвати разочарани поразом од Исланда, срушила их резерва Бристол ситија
Вечерње новости 12.06.2017
Срушио нас је друголигашки играч Магнусон. Он је члан енглеског Бристол ситија, за који је само два пута одиграо свих 90 минута у 2017. години, пише "Вечерњи лист" ХРВАТСКА је и даље лидер Групе И квалификација за Мундијал, али… »
Стојковић првоцирао Ремзија
Вести онлине 12.06.2017
Када фудбалер Арсенала Арон Ремзи постигне гол, било за клуб или репрезентацију Велса, познати широм света стрепе за свој живот пошто се раширила фама да обично у таквим случајевима увек неко из џет-сета оконча своје битисање… »
Миливојевић признао грешку: Није ни требало да будем ту
Вести онлине 12.06.2017
Фудбалска репрезентација Србије пропустила је одличну прилику да се оссами на првом месту квалификационе групе Д за пласман на Светско првенство пошто је у мечу 6. кола играла само 1:1 против ослабљене селекције Велса. Један од… »
Муслин мора да мења састав против Молдавије, двојица немају право наступа
Спортске.нет 12.06.2017
Оно што је сигурно после јучерашње утакмице на ''Рајку Митићу'', то је да репрезентација Србије у следећој квалификационој утакмици неће наступити у истом саставу. Репрезентација Србије синоћ је пред одлично попуњеним трибинама… »
Ремзи о психолошком рату са Стојковићем и “паненки”: Била је велика утакмица, а ја излазим на терен да уживам
Тражио ми је лопту и дао сам му је. Рекао ми је да ће остати у средини и да ћу и ја шутирати по средини. Зато сам одлучио да пошаљем такву лопту у десну страну – каже репрезентативац Велса. Репрезентација Велса је и без прве… »
Стојке признао грешку, Краљ га брани! Где је нестала ''жабица''?
Спортске.нет 12.06.2017
Наш најбољи голман не бежи од одговорноти за примљени гол против Велса, гол који нас је на крају коштао два бода у квалификацијама за Светско првенство. Међу бројним критичарима, огласио се и наш некадашњи репрезентативац… »
Немања Матић: Имамо снаге да сачувамо прво место
Хот спорт 12.06.2017
Фудбалер Немања Матић рекао је да очекује велику борбу до краја квалификација за Светско првенство. – Група је веома тешка и биће велика борба до самог краја. Сигуран сам да ова репрезентација Србије има снаге, као што је то и… »
Нови реми Србије, Митровић опет спасао "Орлове"
Пресс 12.06.2017
Фудбалери Србије ремизирали су са Велсом 1:1 у Београду, у шестом колу Групе Д квалификација за Светско првенство 2018.године. Фото:Б92.нет Као и пре пола године у Кардифу, Велшани су први стигли до гола, у скоро истом минуту као… »
Муслин: Публика "спутала" играче, важно да смо први
Спортски журнал 12.06.2017
Селектор Србије Славољуб Муслин после ремија против Велса 1:1 рекао је да је био у праву кад је говорио да игра Велшана не зависи искључиво од Герета Бејла и оценио да је сјајна атмосфера на неки начин „спутала" његове играче… »
Матић објаснио зашто Србија није офанзивније играла против Велшана
Спортске.нет 12.06.2017
О томе су синоћ многи полемисали, Немања Матић је дао одговор. Српски фудбалер Немања Матић рекао је да очекује велику борбу до краја квалификација за Светско првенство. "Група је веома тешка и биће велика борба до самог краја… »
Хотспорт сазнаје: Владимир Стојковић неће бранити за Србију против Молдавије, добија замену! (фото)
Хот спорт 12.06.2017
Разлог је виша сила, Славољуб Муслин неће моћи да рачуна на искусног голмана у том дуелу. Скупо ће коштати Владимира Стојковића јучерашњи жути картон. Не само због тога што се створила конфузија због које је касније Србија и… »
Стојковић и Миливојевић жале због грешака: Мислио да није пенал, када сам погледао снимак променио сам мишљење
Лука: Држао сам Воукса све време, он се истргао и ја сам га повукао за дрес. Ипак, уверен сам да је судија морао и за нас исто тако да покаже на белу тачку. ДВЕ везане кардиналне грешке у два минута, направиле су репрезентацији… »
Настасић: Судија није имао исти критеријум, требало је и нама да свира пенал
Спортал блиц 12.06.2017
Фудбалски репрезентативац Србије Матија Настасић наглашава да реми са Велсом (1:1) није страшна ствар, а да велики изазови тек предстоје. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Матија Настасић "Ситуација у групи је остала иста, први… »
Рачуница - Колико нам још бодова треба до Светског првенства?
Спортске.нет 12.06.2017
Или бар баража... Надали смо се победи синоћ против Велса, којом би се Србија додатно учврстила на првом месту и Велшане практично отписала из трке за Мондијал, али наш тим је на крају дошао до једног бода, који оставља чак… »
Стрелац гола за Велс: Арон Ремзи: Стојковић је покушао да унесе немир пред мој пенал
Спортал блиц 12.06.2017
Арон Ремзи, стрелац водећег гола за Велс у квалификационом мечу за одлазак на Мундијал са Србијом (1:1), одушевљен је атмосфером на стадиону "Рајко Митић", а притом је и открио шта му је голман наше репрезентације Владимир… »
Матић: Нисмо очекивали да ће се Велс толико затворити
Спортал блиц 12.06.2017
Немања Матић, фудбалски репрезентативац Србије, истиче да су "орлови" свесни својих киксева у ремију са Велсом, али да је најважније што су остали лидери квалификационе групе за одлазак на првенство света. Фото: Марко Метлас /… »
Двојица суспендована, тројица под претњом
Моззарт спорт 12.06.2017
Славољуб Муслин има кадровске проблема пред наставак квалификација за Мундијал. У истом минуту примили смо гол и остали без двојице важних играча у концепцији Славољуба Муслина, за наредни дуел на путу ка Првенству света у… »
Освојен бод: Пријовић и Митровић спречили пораз, "орлови" преко Велса остали на врху /фото/
Спортал блиц 12.06.2017
Фудбалска репрезентација Србије наставила је традицију и остала непоражена у дуелу са селекцијом Велса, пошто је на свом терену у сјајној атмосфери одиграла нерешено 1:1 у шестом колу квалификација за Мундијал 2018. у Русији… »
Стојковић покушао да објасни како је погрешио
Вести онлине 12.06.2017
Један од криваца за реми Србије и Велса је Владимир Стојковић, пошто је његовом грешком дошло до прекида и касније пенала за "змајеве". Због тога је после меча најинтересантније било његово објашњење те ситуације из 34… »
Стојковићево објашњење: Како је направио грешку пре гола и шта је то тражио на интернету? (фото)
Хот спорт 12.06.2017
Један од ‘криваца’ за реми Србије и Велса је Владимир Стојковић, пошто је његовом грешком дошло до прекида и касније пенала за ‘змајеве’. Стога је после меча најинтересантније било његово објашњење те ситуације из 34. минута… »
Митровић: И бод је океј
Спортске.нет 12.06.2017
Стрелац за Србију био је мало разочаран резултатом, али је рекао и да је бод прихватљив. Србији је бод против Велса поново донео Александар Митровић. "Орлови" су и у Кардифу и у Србији изједначили после његовог гола. Иако су… »
"Пун стадион нам оковао ноге"
Вести онлине 12.06.2017
Кад је најтеже, ту је МитроГОЛ. Поготком нападача Александра Митровића, Србија је опет освојила бод против Велса, овај пут на пуној "Маракани". Млади нападач истакао је да је притисак пуног стадиона оковао ноге њему и… »
Без двојице стартера на Молдавију
Вести онлине 12.06.2017
Славољуб Муслин неће моћи да рачуна на најјачи састав против Молдавије због нових суспензија. Не само да је Србија у 34. минуту против Велса примила гол, него је у тих 60 секунди остала и без важних чланова стартне поставе за… »
После кикса: Стојковић: Требало је да избацим лопту, тражио сам на интернету како Ремзи шутира пенале
Спортал блиц 12.06.2017
Србија је против Велса (1:1) примила гол из пенала, али чињеница је да је једанаестерцу који је скривио Лука Миливојевић претходила грешка голмана Владимира Стојковића. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Владимир Стојковић -… »
Муслин: Публика је била дивна, а ми смо могли много боље
Вечерње новости 11.06.2017
Нисмо одиграли на нашем нивоу, нисмо одиграли како смо очекивали. Морали смо боље. Али шта да се ради, настављамо даље, рекао је одмах после меча селектор Србије. Селектор Србије Славољуб Муслин није био задовољан после… »
Видео крај: Србија - Велс 1:1
У утакмици квалификација за СП 2018. у којој су обе селекције поделиле бодове голове су постигли Ремси са пенала у 35. минуту и Митровић у 74. - 1:1. И овог пута су Србија и Велс поделили бодове - у Београду је утакмица… »
Први пораз Хрвата: Исланд заледио “ватрене”, Шпанија срушила Македонију
Спортал блиц 11.06.2017
Шок за Хрвате! Исланд је у 90. минуту срушио “ватрене” (1:0) на свом терену. Фудбалска репрезентација Шпаније победила је у Скопљу Македонију са 2:1, у утакмици шестог кола групе Г у квалификацијама за Светско првенство 2018… »
Одушевљен атмосфером: Ивановић: Овакву подршку треба да оправдамо
Спортал блиц 11.06.2017
Капитен фудбалера Србије Бранислав Ивановић рекао је после ремија 1:1 са Велсом у квалификацијама за Мундијал 2018. године у Русији да су имали сјајну подршку на стадиону "Рајко Митић". Фото: Марко Метлас / РАС Србија Одушевљен… »
Муслин: Жао ми је због публике што нисмо победили, кренули смо са три шпица
Спортал блиц 11.06.2017
Могли су “орлови” боље против Велса (1:1) у мечу шестог кола квалификација за Светско првенство 2018. године, свестан је тога после утакмице био и селектор Славољуб Муслин. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија - Опет смо примили… »
Митровић: Зашто сам трчао на “север”? Играм за Србију а не Звезду или Партизан
Спортал блиц 11.06.2017
Александар Митровић блиста у дресу репрезентације Србије... Нови гол сјајног голгетера донео је реми “орловима” против Велса (1:1) у шестом колу квалификација за Светско првенство. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија -… »
Квалификације: Реми Републике Ирске и Аустрије
Две селекције су поделиле бодове: Аустрија је повела поготком Мартина Хинтерегера у 31, а изједначио је Џонатан Волтерс у 85. минуту. Фудбалске репрезентације Републике Ирске и Аустрије одиграле су нерешено 1:1 (0:1) у утакмици… »
Вести дана »

Европски парламент усвојио резолуцију о Србији: На тапету ЕКСПО, „ћациленд“ и „звучни топ“
Нова економија пре 1 сатјош 29 повезаних

МУП: Ухапшен осумњичен за убиство у покушају и изазивање опште опасности испред Скупштине
Бета пре 49 минутајош 29 повезаних

Скупштина Србије усвојила допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо
Радио 021 пре 4 сатијош 46 повезаних

Градоначелник Мићин о годишњици надстрешнице – свећа у цркви уместо одговора
Луфтика пре 29 минутајош 28 повезаних