Povezane vesti
Kapetan Dragan iz splitskog zatvora: I svedoci potvrdili da nisam kriv, 12 godina po zatvorima nije me slomilo!
Pravda 12.06.2017
Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, kome se Hrvatskoj sudi za ratne zločine navodno počinjene u Kninu i Glini, posle 12 godina robije u zatvorima, kaže da je potpuno izmoren, ali i da nije slomljen. - Zadovoljan sam iskazima svedoka koji su… »
Kapetan Dragan iz splitskog zatvora: I svedoci potvrdili da nisam kriv, 12 godina po zatvorima nije me slomilo!
Pravda 12.06.2017
Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, kome se Hrvatskoj sudi za ratne zločine navodno počinjene u Kninu i Glini, posle 12 godina robije u zatvorima, kaže da je potpuno izmoren, ali i da nije slomljen. - Zadovoljan sam iskazima svedoka koji su… »
Kapetan Dragan: "Svedoci potvrdili da nisam kriv, ali bojim se da sud neće biti objektivan"
BK TV 12.06.2017
Dragan Vasiljković, iz splitskog zatvora, uoči završnih reči odbrane i optužbe, poručuje da je zadovoljan iskazima svedoka koju su potvrdili da nema veze sa događajima u Kninu i Glini, ali i da se boji pristrasnosti suda. "Zadovoljan sam iskazima svedoka… »
Vesti dana »

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski pozdravio nove sankcije SAD i EU, traži jači pritisak na Moskvu
Euronews pre 50 minutajoš 84 povezane

NATO pozvan da poveća ulaganja u čista goriva radi smanjenja zavisnosti od Rusije
RTV pre 9 minutajoš 24 povezane

Ove nedelje stiže nova izmena Uredbe o ograničavanju marži: Evo šta to znači za cene u prodavnicama
Blic pre 50 minutajoš 22 povezane

Crveno-beli u seriji – sledeća je baskonija Beogradska arena je spremna za još jednu evroligašku noć punu energije i emocija
Hot sport pre 5 minutajoš 47 povezanih