Повезане вести
Капетан Драган из сплитског затвора: И сведоци потврдили да нисам крив, 12 година по затворима није ме сломило!
Правда 12.06.2017
Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, коме се Хрватској суди за ратне злочине наводно почињене у Книну и Глини, после 12 година робије у затворима, каже да је потпуно изморен, али и да није сломљен. - Задовољан сам… »
Капетан Драган из сплитског затвора: И сведоци потврдили да нисам крив, 12 година по затворима није ме сломило!
Правда 12.06.2017
Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, коме се Хрватској суди за ратне злочине наводно почињене у Книну и Глини, после 12 година робије у затворима, каже да је потпуно изморен, али и да није сломљен. - Задовољан сам… »
Капетан Драган: "Сведоци потврдили да нисам крив, али бојим се да суд неће бити објективан"
БК ТВ 12.06.2017
Драган Васиљковић, из сплитског затвора, уочи завршних речи одбране и оптужбе, поручује да је задовољан исказима сведока коју су потврдили да нема везе са догађајима у Книну и Глини, али и да се боји пристрасности суда… »
Вести дана »
Срђан Миливојевић: Поразна чињеница да Селаковић није смењен после оптужнице ТОК-а
Данас пре 36 минутајош 55 повезаних
Ново повећање плата просветним радницима: Министар Дејан Вук Станковић открио када и колико ће бити увећане зараде у школству
Курир пре 50 минутајош 34 повезане
Темпиране бомбе уклоњене са коловоза: Четири мртва пијана возача у Пријепољу и Прибоју села за волан и дала по гасу
РИНА пре 55 минутајош 41 повезана
Завршени америчко-украјински разговори Умеров: Конструктивни преговори; Ројтерс: Главни спор око питања територија
Вечерње новости пре 6 минутајош 56 повезаних