Povezane vesti
Predloženo ukidanje poslaničkog imuniteta Nebojši Medojeviću
Slobodna Evropa 12.06.2017
Administrativni odbor crnogorske skupštine je na zahtjev glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića predložio Skupštini da ukine poslanički imunitet lideru Pokreta za promjene, Nebojši Medojeviću koga tužilaštvo sumnjiči da je organizovao… »
Uprkos protestima, predloženo ukidanje imuniteta Medojeviću
Glas Amerike 12.06.2017
Administrativni odbor Skupštine Crne Gore predložio je parlamentu da skine imunitet jednom od lidera Demokratskog fronta, Nebojši Medojeviću, koga tužilaštvo sumnjiči da je navodno organizovao kriminalnu grupu koja se bavila pranjem novca. Odbor je… »
Crna Gora: Svi smo mi Medo (video)
Sputnik 12.06.2017
Ispred zgrade crnogorskog parlamenta počeo je protest pod sloganom „Svi smo mi Medo“, u znak podrške lideru PzP-a Nebojši Medojeviću, o čijem imunitetu će odlučivati Administrativni odbor. Više stotina pristalica Demokratskog fronta (DF)… »
Pretnje, uvrede i protest zbog ukidanja imuniteta Medojeviću
N1 Info 12.06.2017
Administrativni odbor Skupštine Crne Gore jednoglasno je parlamentu preporučio ukidanje poslaničkog imuniteta lideru Pokreta za promene Nebojši Medojeviću, koga specijalno tužilaštvo sumnjiči za organizovanje kriminalne grupe za pranje novca… »
Protest u Crnoj Gori: Svi smo mi Medo (VIDEO)
Vesti online 12.06.2017
Ispred zgrade crnogorskog parlamenta počeo je protest pod sloganom "Svi smo mi Medo", u znak podrške lideru PzP-a Nebojši Medojeviću, o čijem imunitetu će odlučivati Administrativni odbor. Više stotina pristalica Demokratskog fronta (DF) okupilo… »
Podgorica – burna sednica Odbora, predloženo ukidanje imuniteta Medojeviću
RTS 12.06.2017
Sednica Administrativnog odbora, na kojoj se raspravljalo o ukidanju imuniteta lideru PZP-a, Nebojši Medojeviću, umalo je prekinuta, nakon što poslanici opozicionog DF-a nisu dozvolili predsedniku tog odbora, Ljuiđu Škrelji, da pročita zahtev… »
Protest podrške Medojeviću u Podgorici
RTV 12.06.2017
PODGORICA - Ispred zgrade crnogorskog parlamenta počeo je danas protest pod sloganom "Svi smo mi Medo", u znak podrške lideru PzP-a, Nebojši Medojeviću, o čijem imunitetu će odlučivati Administrativni odbor. Više stotina pristalica Demokratskog… »
DF najavio protest
Večernje novosti 12.06.2017
Danas Rasprava o ukidanju imuniteta Nebojši Medojeviću. PODGORICA - Članovi Administrativnog odbora crnogorskog parlamenta izjasniće se danas o zahtevu Milivoja Katnića, glavnog specijalnog tužioca, da se poslaniku DF Nebojši Medojeviću ukine… »
Vesti dana »
U Siriji otkriveno skladište materije koja je donosila milijarde dolara? Sumnja se da je iza svega stajao Asadov brat: "To je kokain za siromašne"
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
VIDEO Studenti ispred Predsedništva: Zviždanje se čulo u prenosu Vučićevog obraćanja
Radio 021 pre 2 satajoš 31 povezana
Odblokiran saobraćaj u centru Beograda: Grupa studenata i aktivista pokušao da priđe zgradi Predsedništva
Euronews pre 42 minutajoš 25 povezanih