Povezane vesti
Na koga vam liči?Dojahao na protest na belom konju
Mondo 14.06.2017
Na protestu protiv korupcije u Moskvi pre dva dana pojavio se i jedan neobičan i upečatljiv demonstrant. Pogledajte video i koju poruku je nosio. Foto: Youtube/PrintScreen U beloj odeći, sa krunom na glavi, dojahao je u na protest protiv korupcije na… »
(Video) Ovo je ruski beli preletačević: Dojahao na moskovski protest na belom konju i krunom na glavi
Kurir 14.06.2017
Na protestima koji su se održali u Moskvi pojavio se i neobičan demonstrant i to na belom konju. On je bio obučen u belo i nosio je krunu na glavi, a u ruci transparent:"Ja sam ovde vlast". Kako piše na jednom od Jutjub kanala gde je snimak objavljen… »
Sva sličnost je slučajna? Dvojnik Belog Preletačevića primećen na protestima u Moskvi (foto, video)
Blic 14.06.2017
Dvojnik srpskog političara jahao na belom konju na protestima u Moskvi. Na protestima "protiv korupcije" koji su se održali juče u Moskvi a organizovao ih je najpoznatiji ruski opozicionar Aleksej Navaljni, projahao je i vitez na belom konju sa… »
Vesti dana »
BLOG „Odsvirali ste svoje“ poručili studenti sa blokade Mostarske petlje: Tvrde da njihovi zahtevi nisu ispunjeni FOTO
Nova pre 20 minutajoš 68 povezanih
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 7 satijoš 21 povezana
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 12 satijoš 8 povezanih
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 4 satijoš 44 povezane