Повезане вести
Путин о састанку са Трампом: Састаћемо се, али прво ово мора да се догоди!
Правда 16.06.2017
Руски председник Владимир Путин изјавио је да ће руско - амерички састанак на високом нивоу бити могућ када амерички председник Доналд Трамп и његов тим буду спремни да се укључе у практичан рад. - Мислим да ћемо се срести у… »
Стоун: Да ли ћете се кандидовати 2018? Путин: Да ли си икада добио батине?
Блиц 16.06.2017
У последњој епизоди интервјуа са Оливером Стоуном, председник Русије Владимир Путин говорио је о мешању Русије у председничке изоре у САД, Доналду Трампу, али и о неким неформалнијим стварима, па је тако на крају разговора… »
Путин: Ниједна земља није способна да утиче на изборе у САД
РТС 16.06.2017
Руски председник Владимир Путин каже да ниједна земља није способна да утиче на председничке изборе у САД. Никада нисмо организовали било какав сајбер напад, истиче Путин. Тешко је замислити иједну другу страну, чак и земљу… »
Састанак са Путином могућ када Трампов тим буде спреман
Политика 16.06.2017
ЊУЈОРК – Руски председник Владимир Путин изјавио је да ће руско - амерички састанак на високом нивоу бити могућ када амерички председник Доналд Трамп и његов тим буду спремни да се укључе у практичан рад. „Мислим да ћемо се… »
Вести дана »
Вучић: Знам за три партнера са којима Руси преговарају о НИС-у, не можемо да инсистирамо на праву прече куповине
РТС пре 12 минутајош 34 повезане
Медији: Трамп одобрио мировни план у 28 тачака; Буданов: Русија планира потпуну окупацију Доњецка
РТС пре 11 минутајош 31 повезана
Решење на видику: Руси спремни да продају удео у НИС-у, САД упозоравају на могуће секундарне санкције
Машина пре 2 сатајош 23 повезане