Повезане вести
Рикардињо: Звезда велики клуб, као Фламенго
Дневник 16.06.2017
БЕОГРАД: Доскорашњи фудбалер Шерифа Бразилац Рикардињо треће је појачење Црвене звезде у летњем прелазном року. Рикардињо је данас на стадиону Рајко Митић потписао двогодишњи уговор, са опцијом на још једну сезону, поставши… »
Рикардињо на представљању: Звезда као Фламенго
Вечерње новости 16.06.2017
Драго ми је што сам у Црвеној звезди, много тога лепог сам чуо о клубу од Кадуа. Где год сам играо, оставио сам добар утисак, па се надам да ће тако бити и овај пут, каже Рикардињо. БРАЗИЛАЦ Рикардињо је потписао уговор на две… »
Рикардињо и званично црвено-бели
Вести онлине 16.06.2017
Оно што се данима најављивало, добило је потврду - Бразилац Рикардињо потписао је двогодишњи уговор са Црвеном звездом. - Звезда је велики клуб и верујем да ћу много тога моћи да пружим у њему. Прошла сезона у Шерифу је за… »
Готово је – Рикардињо представљен на маракани: Научен сам да играм лепо за око! (фото) (видео)
Хот спорт 16.06.2017
Бразилац Рикардињо, за кога се сматра да је највеће појачање овог лета, потписао је данас уговор са Црвеном звездом на две плус једну годину. Рикардињо је рођен 1989. године и због тога је изабрао да у Црвеној звезди носи дрес… »
Вести дана »
Рио Тинто одлаже пројекат литијума Јадар у Србији, остаје посвећен дугорочној експлоатацији
Наслови.аи пре 14 минутајош 36 повезаних
ДС: Крњи избор РЕМ-а још једном оголио суштину Вучићеве власти
Н1 Инфо пре 43 минутајош 26 повезаних
Преговори о смањењу руског удела у НИС-у уз учешће мађарског Мола
Наслови.аи пре 2 сатајош 15 повезаних
(БЛОГ) Дијана Хрка дванаести дан штрајкује глађу, Хитна помоћ прегледала Јаћимовићевог сина
Н1 Инфо пре 48 минутајош 29 повезаних