Повезане вести

Човић: "После свега, неки просек не долази у обзир, али ја сам оптимиста"

Човић: "После свега, неки просек не долази у обзир, али ја сам оптимиста"

Спортске.нет 17.06.2017
Председник Звезде рекао је новинарима да би клуб могао да направи нормалну финансијску ситуацију, али да то не зависи само од њега. Председник Црвене звезда Небојша Човић рекао је вечерас да жели да клуб још више подигне… »
Радоњић и многи кошаркаши најавили одлазак! Шта каже Човић на то?

Радоњић и многи кошаркаши најавили одлазак! Шта каже Човић на то?

Вести онлине 17.06.2017
Слави се на Малом Калемегдану, али већ од суботе, пакао чекао управу Црвене звезде на челу са председником Небојшом Човићем. Финансијска ситуација у клубу је алармантна, Дејан Радоњић је на конференцији за медије најавио… »
Подизање лествице или црни дани за шампиона

Подизање лествице или црни дани за шампиона

Политика 17.06.2017
У ноћи славља после трећег освојеног трофеја у сезини кошаркаша Црвене звезде, председник Небојша Човић говорио о два могућа сценарија. Док је грмео и „горео” Калемегдан после освојене титуле првака Србије, а кошаркаши Црвене… »
Сезона из снова: Ас шампиона Симоновић: Издржали смо мушки, одох сад у бању

Сезона из снова: Ас шампиона Симоновић: Издржали смо мушки, одох сад у бању

Спортал блиц 17.06.2017
Сјајну сезону, после трофеја у АБА лиги и Купу Радивоја Кораћа, чета Дејана Радоњића је заокружила освајањем Првенства Србије. Дворана "Александар Николић" била је попуњена скоро до последњег места, а након победе над ФМП-ом… »
Да ли креће расипање - Лазић на прагу Бајерна?

Да ли креће расипање - Лазић на прагу Бајерна?

Спортске.нет 17.06.2017
Бранко Лазић би веома брзо могао да напусти Црвену звезду након дугогодишњег играња у овом клубу. Црвена звезда је освојила титулу шампиона Србије, али рекли бисмо да се више прича о нестабилности клуба када се ради о… »
Јовић искрено: О финансијама, Фенербахчеу, повредама, одмору...

Јовић искрено: О финансијама, Фенербахчеу, повредама, одмору...

Вечерње новости 17.06.2017
Успели смо да пребродимо све проблеме и могу да кажем да ниједан играч ове сезоне није био ван строја због пара, већ искључиво због повреде. Имам одређене клаузуле у уговору – прича Стефан. Маестрална сезона је иза кошаркаша… »
После трипле круне: Човић: Осредњост не долази у обзир, Звезда мора да иде на више циљеве

После трипле круне: Човић: Осредњост не долази у обзир, Звезда мора да иде на више циљеве

Спортал блиц 17.06.2017
Кошаркаши Црвене звезде су окончали најуспешнију сезону и историји, али председник клуба Небојша Човић не сматра да сад треба да се стане. Честитајући свима на освојеним трофејима, челник српског и регионалног шампиона је истакао… »
Небојша Човић: Осредњост после свега овога што смо постигли не долази у обзир

Небојша Човић: Осредњост после свега овога што смо постигли не долази у обзир

Спортски журнал 17.06.2017
Председник КК Црвена звезда мтс у ноћи славља и по освајању нове трипле круне осврнуо се на најуспешнију сезону у историји клуба, актуелностима, плановима за будућност, али и препрекама пред сезону у којој ће Београд бити… »
Могућ одлазак и Човића: Некима истичу уговори, а некима време за размшљање

Могућ одлазак и Човића: Некима истичу уговори, а некима време за размшљање

Вечерње новости 17.06.2017
Има неких играча којима су уговори истекли, али то не значи да неће остати. Ту је и тренер Радоњић и то је посао који нам предстоји до августа. Ако наплатимо дуговања имаћемо нормалну финансијску ситуацију. Док су играчи… »
Човић у поноћ: Није чудно да се добри системи у Србији распадну – осредњост не долази у обзир!

Човић у поноћ: Није чудно да се добри системи у Србији распадну – осредњост не долази у обзир!

Моззарт спорт 17.06.2017
“Некима истичу уговори, а некима у Управи истиче период размишљања да ли ће да наставе да раде свој посао. У те људе се убрајам и ја. Свако има право да донесе своју одлуку, нарочито ако се систем не поштује како би требало”… »

Вести дана »