Povezane vesti
Agasi: Đokovićev povratak je važan za tenis
Večernje novosti 19.06.2017
Novak je najvelikodušnija osoba koju sam ikada upoznao. Zaslužuje mnogo više u tenisu i garantovao sam mu da ću učiniti sve da mu pomognem da to ostvari – kaže američki teniser. USTANEŠ, igraš tenis, pa onda pereš zube. Tako je odrastao Andre… »
Andre Agasi: Novak je najvelikodušnija osoba koju sam ikada upoznao
Hot sport 19.06.2017
Bivši teniser je za ‘Skaj’ govorio o saradnji sa najboljim reketom Srbije. Ono što je Agasi potvrdio jeste da za saradnju sa Novakom Đokovićem nije uzeo novac. Andre Agasi je izjavio kako ga u ovom poslu jedino motiviše to da srpskog tenisera… »
Agasi: Novak je velikodušan, zaslužuje mnogo više!
Mondo 19.06.2017
"Garantovao sam mu da ću učiniti sve da mu pomognem da to ostvari", rekao je trener našeg tenisera, Andre Agasi. Novi trener Novaka Đokovića, Andre Agasi, potvrdio je u intervjuu za italijanski "Skaj" da nije uzeo novac za saradnju sa srpskim… »
Evo šta je Agasi garantovao Novaku
Vesti online 19.06.2017
Saradnja između Andrea Agasija i Novaka Đokovića počela je neposredno uoči Rolan Garosa i kako je najavljeno Amerikanac že biti uz Srbina na najvećim turnirima, a ranije je otkriveno da je pristao da pomogne potpuno besplatno što je i sam potvrdio… »
Radi besplatno: Agasi otkrio šta je obećao Novaku
Sportal blic 18.06.2017
Andre Agasi i Novak Đoković - teniska saradnja o kojoj priča ceo svet. I dok se čekaju prvi “plodovi” (dobar rezultat) našeg asa, legendarni igrač je objasnio šta je obećao Srbinu. Foto: Yoan Valat / EPA; Andre Agasi i Novak Đoković - Novak… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane