Srbija u utorak otvara još dva poglavlja s EU

Srbija u utorak otvara još dva poglavlja s EU

Politika ponedeljak, 19. jun 2017.
Oblasti sedam, o pravu intelektualne svojine, i 29, o carinskoj uniji, koje bi trebalo da budu otpečaćene na Međuvladinoj konferenciji u Briselu, važne su teme za Srbiju. – To će, od ukupno 35, biti 10 otvorenih poglavlja
Srbija bi u utorak na Međuvladinoj konferenciji u Briselu trebalo da otvori još dva poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom – sedmo, koje se odnosi na prava intelektualne svojine, i 29, o carinskoj uniji. Na ovoj... »

Pregovori EU-Srbija: Sutra otvaranje poglavlja o intelektualnoj svojini i carinskoj uniji

Novi magazin ponedeljak, 19. jun 2017.
U pregovorima Evropske unije sa Srbijom o njenom prijemu u EU sutra će u Briselu biti otvorena još dva poglavlja: Poglavlje 7 - o intelektualnoj svojini i Poglavlje 29 - o carinskoj uniji, potvrdili su zvaničnici u Savetu ministara EU.
Time će na međuvladinoj konferenciji EU-Srbija biti otvoreno ukupno deset od 35 poglavlja, a dva su već privremeno zatvorena. Očekuje se da delegaciju EU na sastanku o otvaranju još dva poglavlja predvode visoki zvaničnik Malte... »

"Otvaranjem poglavlja šaljemo poruku da smo stabilna zemlja"

RTV ponedeljak, 19. jun 2017.
RTV: "Otvaranjem poglavlja šaljemo poruku da smo stabilna zemlja"
BEOGRAD - Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović kaže da sutrašnjim otvaranjem još dva poglavlja u pregovorima sa EU Srbija šalje poruku da je stabilna zemlja koja sprovodi reforme u raznim oblastima.
Ona je naglasila se otvaraju dva vrlo važna poglavlja, poglavlje sedam koje se tiče intelektualne svojine i poglavlje 29 koje se tiče carinske unije. Intelektualna svojina, kako kaže, odnosi se na autorska i srodna prava i prava... »

Srbija sutra otvara još dva poglavlja

Mondo ponedeljak, 19. jun 2017.
Srbija bi sutra na Međuvladinoj konferenciji u Briselu trebalo da otvori još dva poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom - poglavlja 29 i sedam.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Delegaciju Srbije na ovom skupu predvodiće ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović, piše "Politika". Uoči sutrašnje konferencije Srbije i EU, šeste po... »

Joksimović predvodi delegaciju: Srbija sutra otvara još 2 poglavlja

Kurir ponedeljak, 19. jun 2017.
BEOGRAD - Srbija bi sutra na Međuvladinoj konferenciji u Briselu trebalo da otvori još dva poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom - poglavlja 29 i sedam, a delegaciju Srbije na ovom skupu predvodiće ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović. Jadranka... »

Jadranka Joksimović predvodi delegaciju na otvaranju poglavlja

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Srbija bi sutra na Međuvladinoj konferenciji u Briselu trebalo da otvori još dva poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom - poglavlja 29 i sedam, a delegaciju Srbije na ovom skupu predvodiće ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović, piše "Politika".
Jadranka Joksimović je bila na čelu naše delegacije i u februaru kada su, na početku malteškog predsedavanja, otvorena takođe dva poglavlja, podseća list. Uoči sutrašnje konferencije Srbije i EU, šeste po redu, Joksimović je... »
©2017 Netmark d.o.o.