U gašenje vatre na Makarskom primorju uključila se i vojska

U gašenje vatre na Makarskom primorju uključila se i vojska

Slobodna Evropa ponedeljak, 19. jun 2017.
Na srednjem hrvatskom primorju, u području mjesta Tučepi prema Makarskoj vatrogasci se i dalje bore sa požarom koji se širi nošen burom, a u gašenje se uključila i vojska. Turisti iz tri tučepska hotela Jadran, Neptun i Tamaris i stanovici istočnog dijela Tučepa, evakuisani su još rano jutros zbog... »

Požar u Tučepima pod kontrolom

Al Jazeera ponedeljak, 19. jun 2017.
Nekoliko stotina vatrogasaca, vojska i kanaderi ostaju na Makarskom primorju cijelu noć.
Požar koji je tijekom protekle noći izbio u Tučepima na Makarskom primorju sada je pod kontrolom. Cijelog dana nekoliko stotina vatrogasaca, vojska i kanaderi gasili su vatru, koja je u nekoliko navrata dolazila i do kuća.... »

(Video) Požar se širi prema makarskoj: Zbog vatrene stihije evakuisani turisti i stanovnici, u pomoć stiže 150 vojnika

Kurir ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri tučepska hotela - Jadran, Neptun i Tamaris i žitelji koji žive u istočnom delu Tučepa, evakuisani su do ranih jutarnjih sati, zbog požara koji je buknuo oko 2.30 časova u Gornjim Tučepima i zapretio stambenim objektima, saznaje Hina u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu (DVD) Tučepi.... »

Vanredno u Makarskoj: Požar divlja, meštani evakuisani

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri hotela u Tučepima na Makarskoj rivijeri i deo meštana evakuisani su u ranim jutarnjim satima zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima.
Oko 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele Jadran, Neptun i Tamaris, kao i ljude koji žive u istočnom delu Tučepa, javili su hrvatski mediji. - Zasad je situacija zadovoljavajuća. Imamo samo jedan krak vatre u planini i... »

Makarska: Požar divlja, evakuacija, stiže vojska FOTO

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: Makarska: Požar divlja, evakuacija, stiže vojska FOTO
Split -- Turisti iz tri hotela u Tučepima na Makarskoj rivijeri i deo meštana evakuisani su u ranim jutarnjim satima zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima.
Oko 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele Jadran, Neptun i Tamaris, kao i ljude koji žive u istočnom delu Tučepa, javili su hrvatski mediji. "Zasad je situacija zadovoljavajuća. Imamo samo jedan krak vatre u planini i jedan... »

Evakuisani brojni hoteli, turisti bezbedni

Alo ponedeljak, 19. jun 2017.
Alo: Evakuisani brojni hoteli, turisti bezbedni
Vatra krenula prema hotelima, naređena hitna evakuacija.
Turisti iz tri tučepska hotela -Jadran, Neptun i Tamaris i žitelji koji žive u istočnom delu Tučepa, evakuisani su do ranih jutarnjih sati, zbog požara koji je buknuo oko 2.30 časova u Gornjim Tučepima i zapretio stambenim objektima, saznaje Hina u Dobrovoljnom... »

Požar na Makarskoj rivijeri, evakuisana tri hotela

N1 Info ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri hotela u Tučepima na Makarskoj rivijeri i deo meštana evakuisani su u ranim jutarnjim satima zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima, a oko 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele, javili su hrvatski mediji.
Direktor smeštaja hotela Bluesun Alga Ivo Visković rekao je agenciji Hina da su se turisti koji su zbog požara evakuisani iz tri hotela u hotel Alga, tokom jutra vratili u svoje hotele ponudivši i pomoć u gašenju požara.... »

Požar u Makarskoj ne jenjava: Turisti i meštani hitno evakuisani (foto, VIDEO)

BK TV ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri hotela na Makarskoj rivijeri i meštani koji žive u u istočnom delu Tučepa, evakuisani su rano jutros zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima. Više od 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele i zaustavi vatrenu stihiju koja je pretila da "proguta" objekte. Gori Makarska: Više... »

Turiste hitno evakuišu u Hrvatskoj: Nezaustavljiva vatra stigla do mora, vojska i vatrogasci se bore sa požarom! (VIDEO)

Telegraf ponedeljak, 19. jun 2017.
Više od 200 vatrogasaca uspelo je da spreči da hotele zahvati vatrena stihija
Turisti iz tri hotela u Tučepima, kao i stanovništvo iz istočnog dela ovog mesta na Makarskoj rivijeri evakuisani su noćas zbog novog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima. Gori Makarska: 200 vatrogasaca se bori sa vatrenom... »

Širi se požar u Makarskoj, evakuacija turista i meštana

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: Širi se požar u Makarskoj, evakuacija turista i meštana
Turisti iz tri tučepska hotela - "Jadran", "Neptun" i "Tamaris" i žitelji koji žive u istočnom delu Tučepa evakuisani su do ranih jutarnjih sati, zbog požara koji je buknuo oko 2.30 časova u Gornjim Tučepima i zapretio stambenim objektima, saznaje "Hina" u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Tučepi.
Više od 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele i spreči da ih zahvati vatrena stihija. U ranim jutarnjim satima vatra nošena burom širila se iz smera Tučepa u pravcu Makarske, pa vatrogasci procenjuju da će biti poteškoća u... »

Tučepi: Zbog požara evakuisani turisti i stanovnici

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri tučepska hotela -Jadran, Neptun i Tamaris i žitelji koji žive u istočnom delu Tučepa, evakuisani su do ranih jutarnjih sati, zbog požara koji je buknuo oko 2.30 časova u Gornjim Tučepima
SPLIT - Turisti iz tri tučepska hotela -Jadran, Neptun i Tamaris i žitelji koji žive u istočnom delu Tučepa, evakuisani su do ranih jutarnjih sati, zbog požara koji je buknuo oko 2.30 časova u Gornjim Tučepima i zapretio... »

Tučepi: Zbog pozara evakuisani turisti i stanovnici

RTV ponedeljak, 19. jun 2017.
RTV: Tučepi: Zbog pozara evakuisani turisti i stanovnici
SPLIT, TUČEPI - Turisti iz tri tučepska hotela -Jadran, Neptun i Tamaris i žitelji koji žive u istočnom delu Tučepa, evakuisani su do ranih jutarnjih sati, zbog požara koji je buknuo oko 2.30 časova u Gornjim Tučepima i zapretio stambenim objektima.
Više od 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele i spreči da ih zahvati vatrena stihija. U ranim jutarnjim satima vatra nošena burom širi se iz smera Tučepa u pravcu Makarske, pa vatrogasci procenjuju da će biti poteškoća u... »

Oblačno s kišom, hladno i vetrovito

B92  pre 8 sati  još 5 povezanih

Možda i mi dobijemo naš "dan branitelja" kao Hrvati

B92  pre 54 minuta  još 2 povezane

Vučić danas prima akreditive trojice ambasadora

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

Danas se obeležava Dan Ujedinjenih nacija

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.