Povezane vesti

Požar u Hrvatskoj 200: vatrogasaca gasilo vatru, turisti se vratili u hotele nakon evakuacije

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz hotela "Jadran", "Neptun" i "Tamaris" u Tučepima vratili su se u ove hotele, iz kojih su bili evakuisani zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima.
Iskrenje dalekovoda moglo bi da bude uzrok velikog požara na makarskom primorju, gde je trenutno vatra pod kontrolom. Iako je stanje na požarištu nešto povoljnije nego ranije, vatrogasci će i ovu noć ostati na terenu, prenose... »

Gori Makarska rivijera, stiže i Vojska! (video)

Mondo ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri hotela u Tučepima na Makarskoj rivijeri i deo meštana evakuisani su rano jutros zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima, a oko 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele, javili su jutros hrvatski mediji.
Foto: Yotube/screenshot "Zasad je situacija zadovoljavajuća. Imamo samo jedan krak vatre u planini i jedan na severoistoku Tučepa. Jedino je na severnoj strani prema Makarskoj nemoguće doći s ljudskim snagama", rekao je... »

Zbog požara evakuisani turisti iz tri hotela u Tučepima

Novi magazin ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri hotela u Tučepima na Makarskoj rivijeri i deo meštana evakuisani su u ranim jutarnjim satima zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima, a oko 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele, javili su jutros hrvatski mediji.
"Zasad je situacija zadovoljavajuća. Imamo samo jedan krak vatre u planini i jedan na severoistoku Tučepa. Jedino je na severnoj strani prema Makarskoj nemoguće doći s ljudskim snagama", rekao je zapovednik vatrogasnog društva... »

Evakuisani turisti zbog požara u Tučepima

Radio 021 ponedeljak, 19. jun 2017.
Turisti iz tri hotela u Tučepima - Jadran, Neptun i Tamaris, kao i žitelji istočnog dela Tučepa, evakuisani su zbog požara koji je buknuo oko 2.30 časova u Gornjim Tučepima i zapretio stambenim objektima.
Više od 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele i spreči da ih zahvati vatrena stihija. Vatra nošena burom širi se u pravcu Makarske, pa vatrogasci procenjuju da će biti poteškoća u gašenju požara tokom dana. Oni navode i da... »

Tučepi: Zbog požara evakuirani turisti iz tri hotela i stanovnici istočnog dijela grada

SEEbiz ponedeljak, 19. jun 2017.
SPLIT/TUČEPI - Turisti iz tri tučepska hotela -Jadran, Neptun i Tamaris te žitelji nastanjeni u ulicama u istočnom dijelu Tučepa, evakuirani su do ranih jutarnjih sati u ponedjeljak, zbog požara koji je buknuo oko 2,30 sati u Gornjim Tučepima i zaprijetio stambenim objektima, doznaje su u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu (DVD) Tučepi.
Više od 200 vatrogasaca uspjelo je obraniti hotele i spriječiti da ih zahvati vatrena stihija. U ranim jutarnjim satima vatra nošena burom širi se iz smjera Tučepa u pravcu Makarske, pa vatrogasci procjenjuju da će biti poteškoća... »
©2017 Netmark d.o.o.