I Jokić i Marjanović na Đorđevićevom spisku

I Jokić i Marjanović na Đorđevićevom spisku

Politika ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije s puno optimizma predstavio spisak kandidata za „Evrobasket 2017“ na kojem će se Srbija boriti za medalju, ali najverovatnije bez Jokića
I Nikola Jokić i Boban Marjanović se nalaze na spisku selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, mada su šanse da igrač Denvera bude ovog leta s nacionalnim timom minimalne. Upitan kakva je situacija s... »

Đorđević je objavio spisak!

MVP ponedeljak, 19. jun 2017.
MVP: Đorđević je objavio spisak!
Selektor Orlova je objavio imena igrača na koje računa tokom predstojećeg leta.
Aleksandar Đorđević je, na konferenciji za medije u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije, saopštio imena 25 igrača koji će konkurisati za tim koji će predstavljati Srbiju na narednom Evropskom prvenstvu. Okupljanje... »

Đorđević: Cilj? Ne sme niže od medalje!

Dnevnik ponedeljak, 19. jun 2017.
BEOGRAD: Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da ekipa na predstojećem Evropskom prvenstvu ide na osvajanje medalje i nastavak kontinuiteta dobrih igara na velikim takmičenjima.
Ne bežimo od toga da svaki put kada se skupimo istaknemo medalju kao cilj, a tako će biti i sada. Kapiten Teodosić je rekao da dosta toga zavisi u kakvom ćemo sastavu biti, ali mi kao Srbija sa velikim kvalitetom ne smemo da... »

Đorđević o dolasku Jokića: Da li se ja zovem Nikola? Odgovorio sam na pitanje

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Ne bežimo od toga da svaki put kada se skupimo istaknemo medalju kao cilj, a tako će biti i sada – rekao je selektor košarkaša prilikom objavljivanja širek spiska reprezentacije
NAJBOLjE što košarkaška Srbija ima našlo se na širem spisku sa 25 kandidata za Evrobasket (31. avgust - 17. septembar). Selektor Aleksandar Đorđević ispisao je imena i onih za koje se sa izvesnošću može reći da neće biti na... »

Đorđević: Medalja je uvek cilj, od toga ne bežimo

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: Đorđević: Medalja je uvek cilj, od toga ne bežimo
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da ekipa na predstojećem Evropskom prvenstvu ide na osvajanje medalje i nastavak dobrih igara na velikim takmičenjima.
"Ne bežimo od toga da svaki put kada se sakupimo istaknemo medalju kao cilj, a tako će biti i sada. Kapiten Teodosić je rekao da dosta toga zavisi u kakvom ćemo sastavu biti, ali mi kao Srbija sa velikim kvalitetom ne smemo da... »

Đorđevićevih 25 košarkaša za Evropsko prvenstvo

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: Đorđevićevih 25 košarkaša za Evropsko prvenstvo
Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je širi spisak igrača koji mogu da se nadaju da će biti deo tima koji će predstavljati našu zemlju na Evropskom prvenstvu.
Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je širi spisak od 25 igrača za Evropsko prvenstvo. Plejmejkeri: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Vasilije Micić i Ognjen Jaramaz. Bekovi:... »

Spisak "orlova" za eurobasket: Đorđević pozvao i Nikolu Jokića i Bobana Marjanovića!

Blic sport ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, saopštio je preliminarni spisak od 25 igrača na koje računa za ovogodišnji šampionat Evrope.
Đorđević je u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije, čiji je "Blic" medijski sponzor, saopštio da se na spisku nalaze sledeći košarkaši: Miloš Teodosić Stefan Jović Nemanja Nedović Vasilije Micić Bogdan Bogdanović Dragan... »

Stavovi selektora: Ovako Đorđević gleda na spisak za Eurobasket, Jokića, mlade igrače i snažne rivale

Blic sport ponedeljak, 19. jun 2017.
Nakon što je saopštio spisak od 25 igrača koje je pozvao na pripreme za ovogodišnji šampionat Evrope, selektor naših košarkaša Aleksandar Đorđević je pojasnio svoje pojedine odluke, ali i izneo očekivanja od izuzetno kvalitetnog šampionata koji je pred nama.
U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije, čiji je "Blic" medijski sponzor, Đorđević je obelodanio spisak pozvanih za Eurobasket 2017, a zatim čestitao svim našim košarkašima koji su se proslavili u sezoni na izmaku. Foto: M.... »

Đorđević: Najbolji neće biti u najjačim sastavima. Šta je tu cilj FIBA i kakva košarka se predstavlja? (video)

Sportski žurnal ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) novim „prozorima” u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine vestački pokušava da naruši hijerarhiju
– Činjenica je da se menja hijerarhija reprezentacija jer najbolji neće dobiti šansu da igraju, što znači da Španija, Francuska i Srbija neće biti u najjačem sastavu. Šta je tu cilj FIBA i kakva košarka se predstavlja? Menjaju se... »

Jokić i Marjanović na Đorđevićevom spisku

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: Jokić i Marjanović na Đorđevićevom spisku
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak kandidata za Evropsko prvenstvo.
Evrobasket se održava od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj. Selektor je pozvao 25 igrača, među kojima su Nikola Jokić, kojeg Denver želi da odmori, i povređeni Nemanja Bjelica. Zanimljivo je da... »

Sa Jokićem i Marjanovićem napadamo zlato

Danas ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor muške seniorske košarkaške reprezentacije Saša Đorđević objavio je širi spisak igrača za EP koje će se od 31. avgusta do 17. septembra igrati u Turskoj, Izraelu, Rumuniji i Finskoj. Na spisku se nalaze 25 imena, a sa istog će u prvom "filteru" otpasti čak njih sedam, pa će 18 igrača... »

Đorđević o igranju NBA zvezde: Da li se ja zovem Nikola Jokić?

Sportski žurnal ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da ekipa na predstojećem Evropskom prvenstvu ide na osvajanje medalje i nastavak kontinuiteta dobrih igara na velikim takmičenjima
– Ne bežimo od toga da svaki put kada se skupimo istaknemo medalju kao cilj, a tako će biti i sada. Kapiten Teodosić je rekao da dosta toga zavisi u kakvom ćemo sastavu biti, ali mi kao Srbija sa velikim kvalitetom ne smemo da... »

Đorđević: FIBA menja hijerarhiju reprezentacija

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) novim "prozorima" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine veštački pokušava da naruši hijerarhiju.
- Činjenica je da se menja hijerarhija reprezentacija jer najbolji neće dobiti šansu da igraju, što znači da Španija, Francuska i Srbija neće biti u najjačem sastavu. Šta je tu cilj FIBA i kakva košarka se predstavlja? Menjaju se... »

Đorđević objavio spisak: Jokić je tu! (foto)

Mondo ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor "A" reprezentacije računa i na NBA vunderkinda, ali nije mogao da pruži konačni odgovor o njegovom nastupu. Marjanović opet pozvan. Među debitantima i Branko Lazić.
Foto: MN Press Selektor je doneo odluku! Aleksandar Saša Đorđević saopštio je širi spisak od 25 igrača, sa kojeg će kroz desetak dana odabrati grupu koja će početi pripreme 20. jula, a kasnije i konačnih 12 za Eurobasket u... »

FIBA s “prozorima” veštački pokušava da naruši hijerarhiju

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Najbolji neće dobiti šansu da igraju, što znači da Španija, Francuska i Srbija neće biti u najjačem sastavu. Šta je tu cilj FIBA i kakva košarka se predstavlja – kaže selektor “orlova”
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) novim "prozorima" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine veštački pokušava da naruši hijerarhiju. - Činjenica... »

Aleksandar Đorđević: Je l’ se ja zovem Nikola Jokić?

Hot sport ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor srpskog nacionalnog tima je danas objavio širi spisak za Eurobasket. Aleksandar Đorđević je sastavio reprezentaciju od 25 imena i pored toga govorio o planu priprema za Eurobasket. Najveće među iznenađenjima na spisku jeste košarkaš Minesote Nemanja Bjelica. Nekadašnji igrač Zvezde se... »

Đorđević: Cilj? Ne sme niže od medalje

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je rekao da ekipa na predstojećem Evropskom prvenstvu ide na osvajanje medalje i nastavak kontinuiteta dobrih igara na velikim takmičenjima.
- Ne bežimo od toga da svaki put kada se skupimo istaknemo medalju kao cilj, a tako će biti i sada. Kapiten Teodosić je rekao da dosta toga zavisi u kakvom ćemo sastavu biti, ali mi kao Srbija sa velikim kvalitetom ne smemo da... »

Đorđević o spisku: Nema legitimnih razloga za otkazivanje, osim u Bjeličinom slučaju…

Mozzart sport ponedeljak, 19. jun 2017.
O planu rada, glavnim konkurentima na EP, kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019, mladim igračima i tome ko može da obuče dres reprezentacije, univerzitetskom timu i kandidatima koji treba ozbiljno da shvate poziv u reprezentaciju…
Imena 25 kandidata za dres košarkaške reprezentacije Srbije su poznata. Selektor Aleksandar Đorđević potvrdio je još jednom veliku ambiciju da se Orlovi na Evropskom prvenstvu (31. avgust - 17. septembar) bore za zlatno odličje.... »

Đorđević ne zna da li će Jokić biti na konačnom spisku za EP

Beta ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević nije želeo da komentariše da li će Nikola Jokić biti na konačnom spisku reprezentativaca za predstojeće Evropsko prvenstvo, ali je rekao da svako od igrača ima priliku da se nametne i učestvuje na Evropskom prvnestvu. "Da li sam ja... »

Marjanović, Jokić i Bjelica na spisku za EP

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo na kome se nalaze Boban Marjanović, Nikola Jokić i povređeni Nemanja Bjelica.
Đorđević je pozvao Marjanovića godinu dana posle otkaza visokog centra za Olimpijske igre u Riju zbog novog ugovora u Detroitu, slično kao i Nikolu Milutinova, Jokić je neizvestan jer Denver želi da ga odmori, a Bjelica jer je... »

Đorđević objavio širi spisak kandidata za EP: Pozivani Jokić, Bobi i Bjelica

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije objavio je spisak od 25 imena, koji će konkurisati za predstojeći šampionat Evrope
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo na kome se nalaze Boban Marjanović, Nikola Jokić i povređeni Nemanja Bjelica. Đorđević je pozvao Marjanovića... »

Đorđević: Sa velikim optimizmom i pozitivom čekamo početak priprema

Sportske.net ponedeljak, 19. jun 2017.
Đorđević se raduje početku priprema za Evropsko prvenstvo. Obaveza Srbije je da napadne medalju
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je danas spisak od 25 igrača koji konkurišu za tim za predstojeće Evropsko prvenstvo, za koje pripreme počinju 20. jula. Novinare, kao i celu košarkašku javnost, najviše je zanimalo da... »

Spisak za Evrobasket: Novajlije su Lazić, Dobrić, Davidovac i Radanov!

Mozzart sport ponedeljak, 19. jun 2017.
Tu su i Marjanović, Jokić i Bjelica
Čekanje je završeno - Aleksandar Đorđević bacio je karte na sto i otkrio s kojim štihovima će započeti misiju "Evrobasket 2017". Na prvi pogled jasno je da se selektor Đorđević odlučio za oprobane snage i nosioce igre sa prethodnih velikih turnira. Takođe, na listu... »

Sale saopštio spisak - Centarska linija "da se smrzneš"!

Sportske.net ponedeljak, 19. jun 2017.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je danas širi spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo.
Dva i po meseca pre početka Evropskog prvenstva koje će biti održano u četiri zemlje selektor aktuelnog viceprvaka sveta Aleksandar Đorđević saopštio je širi spisak reprezentacije Srbije. Na spisku sa kojeg će Aleksandar Đorđević... »

Đorđević danas objavljuje spisak: Bobi je na njemu, kao i jedan veliki ratnik, ali jednog NBA igrača neće biti

Hot sport ponedeljak, 19. jun 2017.
Tačno danas u 10 časova u KS Srbije selektor ‘orlova’ Aleksandar Đorđević saopštiće preliminarni spisak igrača za Eurobasket koji se od 31. avgusta igra u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj. Sa velikom pažnjom svi čekaju da vide novi spisak svetskih i olimpijskih vicešampiona. Nije poznato koliko... »

Marjanović na Đorđevićevom spisku, Bjelica preskače EP

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Posle fantastične sezone sa Crvenom zvezdom, u nacionalnom timu debitovaće 28-godišnji bek Branko Lazić, koji je bio među kandidatima za najboljeg defanzivca Evrolige
SELEKTOR Srbije Aleksandar Đorđević objaviće u ponedeljak širi spisak kandidata za Evrobasket, koji će biti odigran od 31. avgusta do 17. septembra u četiri zemlje (Turska, Finska, Izrael, Rumunija). Na njemu će se naći i centar... »

Kakav dan: Kiša plus vetar! Od sutra lepše vreme

Mondo  pre 1 sat  još 5 povezanih

Možda i mi dobijemo naš "dan branitelja" kao Hrvati

B92  pre 53 minuta  još 2 povezane

Vučić prima akreditive trojice ambasadora

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Danas se obeležava Dan Ujedinjenih nacija

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.