Beba rođena u avionu dobila doživotno besplatno letenje

Beba rođena u avionu dobila doživotno besplatno letenje

Politika ponedeljak, 19. jun 2017.
MUMBAJ – Na međunarodnom komercijalnom letu avio-kompanije „Džet ervejz” dvadesetogodišnja Indijka rodila je dečaka koji je kao poklon dobio besplatno doživotno letenje ovom avio-kompanijom. Neimenovana žena porodila se na letu „boinga 737” dok je prevozio 162 putnika između Danmana u Saudijskoj... »

Porodila se u avionu, a onda je usledilo pravo iznenađenje

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
Na međunarodnom komercijalnom letu aviokompanije Džet Ervejz 20-godišnja Indijka rodila je dečaka koji je kao poklon dobio besplatno doživotno putovanje ovom avio kompanijom.
Neimenovana žena porodila se na letu Boinga 737, dok je prevozio 162 putnika između Danmana u Saudijskoj Arabiji i Kočija u Kerali u Indiji. - Putnica je na 10.500 metara nadmorske visine rodila dečaka - navodi se u saopštenju... »

Mumbaj: Porodila se u avionu, bebi doživotno besplatno letenje

Dnevnik ponedeljak, 19. jun 2017.
MUMBAJ: Na međunarodnom komercijalnom letu aviokompanije Džet Ervejz 20-godišnja Indijka rodila je dečaka, koji je kao poklon dobio besplatno doživotno putovanje ovom avio kompanijom.
Neimenovana žena porodila se na letu Boinga 737, dok je prevozio 162 putnika između Danmana u Saudijskoj Arabiji i Kočija u Kerali u Indiji. Putnica je na 10.500 metara nadmorske visine rodila dečaka, navodi se u saopštenju... »
©2017 Netmark d.o.o.