Povezane vesti
Hteo sam da pomognem koleginici, a nisam umeo. Sada nemam šaku: Stravična ispovest radnika koji je ostao bez šake na poslu…
Telegraf 19.06.2017
Samo hoću da naglasim da gazda firme nije kriv za moju povredu, greška je samo moja. - Izgubio sam šaku svojom nepažnjom, ništa firma nije kriva, samo sam hteo da pomognem koleginici, a bio sam neoprezan – rekao je za “Telegraf” Zoran Vulić (37) iz… »
Užas u Batočini: Radniku mašina za mlevenje folije otkinula šaku (foto)
Telegraf 19.06.2017
Snimci sa video nadzora pokazuju da je Vulić šaku izgubio svojom nepažnjom, gurao je plastiku, čak se i propinjao na prste da bi je ubacio u otvor koji je melje. Zoran Vulić (37), radnik preduzeća “Brzan plast” iz sela Brzan kod Batočine, doživeo je… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 21 minutajoš 49 povezanih
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 1 minutjoš 43 povezane