Povezane vesti

Neka te anđeli čuvaju: Milica Todorović i Rada Manojlović neutešne zbog Đošine smrti

Neka te anđeli čuvaju: Milica Todorović i Rada Manojlović neutešne zbog Đošine smrti

Telegraf 22.06.2017
Zvezde "Granda" su se emotivnim porukama oprostile od legendarnog glumca. Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je u Beogradu, što je mnoge ljude potreslo. Neuetešna je bila i Milica Todorović, koja se od glumačke legende oprostila emotivnom porukom… »
Gde god da si, volimo te: Eva Ras se emotivnom porukom oprostila od Đoše

Gde god da si, volimo te: Eva Ras se emotivnom porukom oprostila od Đoše

Telegraf 22.06.2017
Legendarni glumac preminuo je danas u Beogradu. Vest da je preminuo Bogoljub Mitić Đosa rastužila je mnoge ljude. Od legendarnog glumca oprostila se i glumica Eva Ras, koja je poslala emotivnu poruku Đoši. Čovek vedrog duha, bez predrasuda… Evo… »
Molio sam ga da ne preteruje, da uspori, ali on me nije slušao: Tika Špic u šoku posle smrti svog kuma Đoše!

Molio sam ga da ne preteruje, da uspori, ali on me nije slušao: Tika Špic u šoku posle smrti svog kuma Đoše!

Telegraf 22.06.2017
Glumac Predrag Smiljković je jedva govorio od šoka, i nije mogao da veruje da više nema njegovog prijatelja i kuma Đoše. Njihove fore se godinama prepričavaju, bili su duet koji je zasmejavao Srbiju… Glumac Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika… »
Poslednji đošin TV hit: Poljubio Slađu u usta u "Parovima" (VIDEO)

Poslednji đošin TV hit: Poljubio Slađu u usta u "Parovima" (VIDEO)

Telegraf 22.06.2017
Pre nekoliko dana opšti smeh je izazvao poljubac Đoše i Slađe u "Parovima" Vest da je jutros u Beogradu preminuo Bogoljub Mitić Đoša šokirala je sve, a jedno od poslednjih Đošinih pojavljivanja je bilo pre nekoliko dana u “Parovima”, gde je… »
Svi smo ga znali kao Đošu: A ovo je bio njegov pravi nadimak

Svi smo ga znali kao Đošu: A ovo je bio njegov pravi nadimak

Telegraf 22.06.2017
Bogoljub Mitić dobio je čuveni nadimak Đoša po ulozi u seriji "Porodično blago", a njegovi najbliži zvali su ga posebnim imenom. Tragična vest o smrti Bogoljuba Mitića potresla je Srbiju. Srpski glumac naširoko je bio poznat kao Đoša, po… »

Vesti dana »