Povezane vesti
Novi bulevar pušten u saobraćaj: Od Tošinog bunara do Požeške za 10 minuta (FOTO)
Telegraf 25.06.2017
Gradski menadžer Goran Vesić je pozvao građane da daju svoje predloge za ime novog bulevara. Novoizgrađeni bulevar sa četiri trake koji povezuje Tošin buna r i most na Adi večeras je pušten u saobraćaj. Kako je navijač Partizana kreativno… »
Vesić: Otvaranje bulevara od Mosta na Adi do Tošinog bunara
Blic 25.06.2017
Grad Beograd završio je bulevar koji povezuje Tošin bunar i Most na Adi i biće pušten u saobraćaj danas u 18 časova, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. Vesić je gostujući na TV Pink precizirao da je reč o bulevaru sa četiri trake ukupne… »
Beograd ekspres: Od večeras sa jednog na drugi kraj grada za 10 minuta i to na ovaj način
Blic 25.06.2017
Beograđani će od večeras u 18 sati mnogo lakše stizati iz starog u novi deo Beograda, i obratno, pošto će im od Banovog brda do Tošinog bunara biti potrebno tek desetak minuta vožnje! Izgradnjom oko dva kilometra dugačkog bulevara, od Ulice… »
Vesti dana »

Američka teniserka Džesika Pegula u polufinalu turnira u Majamiju
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih

Kiša pada sa kraćim prekidima duže od 24 sata, vodostaji reka u porastu
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 12 minutajoš 18 povezanih