Povezane vesti
Saša Broz: Da je deda živ sam bi skinuo ploču sa trga
Dnevnik 27.06.2017
ZAGREB: Saša Broz, unuka nekadašnjeg doživotnog pedsednika bivše zajedničke države SFRJ Josip Broza Tita, poručila je da bi njen deda, da je živ i kada bi video sve ovo što se dešava u vezi sa preimenovanjem trga u Zagrebu koji nosi njegovo ime… »
Titova unuka odbrusila: "Da moj deda vidi Hrvatsku danas, sam bi skinuo svoje ime sa trga"
Blic 27.06.2017
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić objavio je juče da namerava da preimenuje Trg maršala Tita u Trg Republike Hrvatske. Ovaj potez, kako piše hrvatski portal Index, za cilj ima kupovanje glasova u Gradskom veću, a izazvao je žestoke reakcije… »
Gradonačelnik Zagreba ipak predlaže promenu imena Trga maršala Tita
Blic 26.06.2017
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić najavio je danas da će predložiti preimenovanje jednog od najlepših gradskih trgova, Trga maršala Tita, u Trg Republike Hrvatske, čime je popustio pod pritiscima desnih stranaka da bi formirao većinu u gradskoj… »
Vesti dana »
Rektor Dejan Madić napustio kancelariju, ceo Univerzitet u Novom Sadu blokadi
Novi magazin pre 22 minutajoš 14 povezanih
Sudija o presudi Blažićima: “Izrečena kazna nije pravična, niti adekvatna, niti srazmerna zločinu; ali je ovakva kazna jedino moguća” (VIDEO)
Insajder pre 34 minutajoš 103 povezane
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 16.15 sati više od 60
RTV pre 10 minutajoš 54 povezane
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 16 sati više od 60
Sputnik pre 5 minutajoš 55 povezanih
Mijailović: Poslednja osoba koja treba da brani Vujoševića od mene je čovek koji mu je godinama uništavao život i Partizan
Nova pre 2 satajoš 31 povezana