Povezane vesti
Saša Broz: Da je deda živ sam bi skinuo ploču sa trga
Dnevnik 27.06.2017
ZAGREB: Saša Broz, unuka nekadašnjeg doživotnog pedsednika bivše zajedničke države SFRJ Josip Broza Tita, poručila je da bi njen deda, da je živ i kada bi video sve ovo što se dešava u vezi sa preimenovanjem trga u Zagrebu koji nosi njegovo ime, sam… »
Titova unuka odbrusila: "Da moj deda vidi Hrvatsku danas, sam bi skinuo svoje ime sa trga"
Blic 27.06.2017
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić objavio je juče da namerava da preimenuje Trg maršala Tita u Trg Republike Hrvatske. Ovaj potez, kako piše hrvatski portal Index, za cilj ima kupovanje glasova u Gradskom veću, a izazvao je žestoke reakcije javnosti… »
Gradonačelnik Zagreba ipak predlaže promenu imena Trga maršala Tita
Blic 26.06.2017
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić najavio je danas da će predložiti preimenovanje jednog od najlepših gradskih trgova, Trga maršala Tita, u Trg Republike Hrvatske, čime je popustio pod pritiscima desnih stranaka da bi formirao većinu u gradskoj… »
Vesti dana »

Filozofski fakultet u Novom Sadu: Studenti dali rok dekanu, on kaže da je to ultimatum
Vreme pre 45 minutajoš 56 povezanih

Amerika na nogama, oglasio se FBI! Pucnjava u školi u Mineapolisu je teroristički napad i zločin iz mržnje usmeren protiv katolika! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

VIDEO Pogledajte: Kako je obezbeđenje „privelo“ novinarku N1 zbog pitanja Stenu Mileru
Nova pre 25 minutajoš 29 povezanih