Povezane vesti
Sahranjeni Saša Ludak i Ćenta: Na groblju bio prisutan veliki broj policije i limuzina sa zatamnjenim staklima (FOTO)
Telegraf 28.06.2017
Prvi je na večni počinak ispraćen Barjaktarević, čiji su beli kovčeg osim rođaka ispratile i stotine njegovih prijatelja. Sat vremena kasnije pokopan je i Ćenta. Aleksandar Barjaktarević (35) zvani “Saša Ludak” i Žarko Savić Ćenta (33) koji su u… »
"Brate moj jedini, živećeš u meni dok ja hodam": Ovako su se najbliži oprostili od Ćente (foto)
Telegraf 28.06.2017
- Brate moj jedini, živećeš u meni dok ja hodam. Nema te samo pored mene, ali zato si u meni živ dok dišem. Volim te najviše na svetu - piše u čitulji u kojoj je potpisan Kudravi Nale. Žarko Savić Ćenta (33), koji je u ponedeljak ubijen u sicilijanskoj… »
Vesti dana »
"EU se ne sprema da Srbiji uskrati 1,5 milijardi evra", Brnabić reagovala na tvrdnje portala "Politiko" i na komentar evroposlanice: "Mogla bi da prestane da se meša u naša unutrašnja pitanja"
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael i Hezbolah razmenili udare tokom noći, dok Tramp kritikuje Iran zbog upravljanja Ormuskim prolazom
Insajder pre 1 satjoš 39 povezanih
Gužve na Batrovcima se smanjuju nakon otvaranja dodatnih terminala, čekanje oko sat vremena
N1 Info pre 58 minutajoš 75 povezanih
Jedna devojčica poginula, druga teško povređena u sudaru automobila i trotineta u Novom Pazaru
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane