Povezane vesti

Zbog ovoga je stavila silikone!

Zbog ovoga je stavila silikone!

Mondo 29.06.2017
Pa, nagrabusila... Starleta Tamara Đurić, koja je sinoć pravo iz bolnice došla da gostuje kod Rade Radenović u emisiji "Rada sam", ispričala je voditeljki odmah kako se sada oseća. "Ja sam sad hospitalizovana preventivno. Najgore je prošlo i sad… »
"Život mi je visio o koncu i htela sam da se ubijem" Srpska starleta sada živi sa ozbiljnim posledicama zbog hira

"Život mi je visio o koncu i htela sam da se ubijem" Srpska starleta sada živi sa ozbiljnim posledicama zbog hira

Blic 29.06.2017
Posle nekoliko meseci borbe za svoje zdravlje, konačno za sebe može da kaže da je skoro pa izlečena. Starleta Tamara Đurić je gostujući u emisiji "Rada sam" na Tv pink otkrila kakvo je sada njeno zdravstveno stanje. - Imam poluinvaliditet. Nisam… »
Tamara Đurić konačno otkrila pravi razlog zbog kog je operisala zadnjicu!

Tamara Đurić konačno otkrila pravi razlog zbog kog je operisala zadnjicu!

Vesti online 29.06.2017
Đurićeva se prvi put nakon operacije pojavila na malim ekranima, u emisiji Rade Radenović u kojoj je pričala o paklu kroz koji je prošla nakon ugradnje akva filera. Dva meseca od početka agonije, a sve nakon haosa koji je u njenom organizmu izazvao… »
Tamara Đurić posle borbe za život prvi put na televiziji! Pogledajte šta je rekla! (video)

Tamara Đurić posle borbe za život prvi put na televiziji! Pogledajte šta je rekla! (video)

Svet & Skandal 29.06.2017
Nakon nekoliko meseci u bolnici Tamara Đurić konačno se oporavlja. Nakon što joj je implant u zadnjici napravio totalni haos u organizmu i ugrozio joj život, ona je uspela da se uz pomoć lekara vrati u stanje u kom je bila. Sinoć je gostovala u… »

Vesti dana »