Повезане вести
Због овога је ставила силиконе!
Мондо 29.06.2017
Па, награбусила... Старлета Тамара Ђурић, која је синоћ право из болнице дошла да гостује код Раде Раденовић у емисији "Рада сам", испричала је водитељки одмах како се сада осећа. "Ја сам сад хоспитализована превентивно. Најгоре… »
"Живот ми је висио о концу и хтела сам да се убијем" Српска старлета сада живи са озбиљним последицама због хира
Блиц 29.06.2017
После неколико месеци борбе за своје здравље, коначно за себе може да каже да је скоро па излечена. Старлета Тамара Ђурић је гостујући у емисији "Рада сам" на Тв пинк открила какво је сада њено здравствено стање. - Имам… »
Тамара Ђурић коначно открила прави разлог због ког је оперисала задњицу!
Вести онлине 29.06.2017
Ђурићева се први пут након операције појавила на малим екранима, у емисији Раде Раденовић у којој је причала о паклу кроз који је прошла након уградње аква филера. Два месеца од почетка агоније, а све након хаоса који је у… »
Тамара Ђурић после борбе за живот први пут на телевизији! Погледајте шта је рекла! (видео)
Свет & Скандал 29.06.2017
Након неколико месеци у болници Тамара Ђурић коначно се опоравља. Након што јој је имплант у задњици направио тотални хаос у организму и угрозио јој живот, она је успела да се уз помоћ лекара врати у стање у ком је била. Синоћ… »
Вести дана »
Данас на Сретење обележавање Дана државности, свечаност у Орашцу предводиће Мацут
РТВ пре 37 минутајош 14 повезаних
Девојчица (13) тешко повређена у Београду: Као пешак оборена код ТЦ Галерија
Б92 пре 8 минутајош 8 повезаних