Povezane vesti

Kad će baza NATO-a osvanuti u Crnoj Gori

Kad će baza NATO-a osvanuti u Crnoj Gori

Sputnik 29.06.2017
Nema inicijative da se u Crnoj Gori postavi baza NATO-a, kazao je ministar odbrane Predrag Bošković. „Što ja imam informaciju, ne postoji nijedna inicijativa postavljanja NATO baza u Crnoj Gori. Sve i da Crna Gora želi da to traži u ovom momentu… »
Kad će NATO baza osvanuti u Crnoj Gori?

Kad će NATO baza osvanuti u Crnoj Gori?

Vesti online 29.06.2017
Nema inicijative da se u Crnoj Gori postavi baza NATO-a, kazao je ministar odbrane Predrag Bošković. - Što ja imam informaciju, ne postoji nijedna inicijativa postavljanja NATO baza u Crnoj Gori. Sve i da Crna Gora želi da to traži u ovom momentu… »
CRNOGORSKI MINISTAR ODBRANE: Nema inicijative da se u Crnoj Gori instalira NATO baza

CRNOGORSKI MINISTAR ODBRANE: Nema inicijative da se u Crnoj Gori instalira NATO baza

Newsweek 29.06.2017
Bošković je između ostalog ponovio i opredeljenje da će Crna Gora povećati izdvajanja za odbranu. Crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković saopštio je danas u Briselu da nema inicijative da se u Crnoj Gori instalira NATO baza."Ne postoji… »
Bošković: Nema inicijativa za NATO baze u Crnoj Gori

Bošković: Nema inicijativa za NATO baze u Crnoj Gori

RTS 29.06.2017
Crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković rekao je u Briselu da ne postoji nijedna inicijativa za postavljanje NATO baza u Crnoj Gori. Uoči sastanka Severnoatlantskog saveta, Predrag Bošković je rekao da da i to "sama Crna Gora traži… »

Vesti dana »