Повезане вести
Девојка лежерног стила - Вања: Ни са ким се не бих мењала, ја сам ја
Спортски журнал 03.07.2017
Вања Станковић је у категорији до 49 килограма на Светском првенству у теквондоу у Јужној Кореји освојила златну медаљу. Ричард Бах је имао свог „Галеба Џонатана Ливингстона”, званично најбољи тренер на свету Драган Јовић има… »
Драган Јовић препун утисака после СП у Кореји: Сви се чуде како нам иде
Вечерње новости 03.07.2017
Како да им објасним да нам на средини оне мале хале прокишњава плафон, а моји такмичари трче кругове око лавора као део загревања – пита се тренер златних теквондисткиња. ДВА злата и једна награда. Вања Станковић и Милица… »
Најбољи тренер на свету: Јовић: Србија је све одушевила на СП, посматрали су нас као сензацију
Спортал блиц 02.07.2017
Драган Јовић, тренер теквондо репрезентације Србије и најбољи тренер женског тима на планети, по повратку у Београд са Светског првенства у Јужној Кореји није крио срећу због златних медаља Милице Мандић и Вање Станковић, али… »
Стигла шампионка: Милица Мандић на дочеку: Одавно нисам била овако срећна, сузе нисам задржавала
Спортал блиц 02.07.2017
Светска шампиона у теквондоу Милица Мандић допутовала је у Београд са златном медаљом освојеном на првенству у Јужној Кореји. Дочекали су је овацијама чланови породице, пријатељи, навијачи... Фото: А. Димитријевић / РАС Србија… »
Вести дана »

Временска прогноза за 20. октобар: Стигао је хладнији ваздух из Средње Европе
Мондо пре 1 сатјош 6 повезаних

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Зеленски: Трамп мора да изврши још вец́и притисак на Путина него што је извршио на Хамас
Данас пре 8 сатијош 3 повезане