Povezane vesti
Čitajte u "Vestima" o najstarijoj porodilji u Srbiji: Živeću samo za moju Alinu!
Vesti online 03.07.2017
Posle više pokušaja da "prirodnim putem" ostane trudna i četiri vantelesne oplodnje, Novopazarka Atifa Ljajić (60) je u Beogradu, na Ginekološko-akušerskoj klinici, 20. juna ove godine rodila đerku Alinu. Kada su sanirane rane od carskog reza, Atifa je… »
Rasimova sestra postala majka u 60. Godini Atifa Ljajić: U početku me čak ni muž nije podržavao, ali ja sam ostvarila životnu…
Kurir 03.07.2017
Atifa Ljajić (59) iz Novog Pazara druga je najstarija porodilja u istoriji Srbije. Atifa je predivnu devojčicu Alinu na svet donela 20. juna u GAK „Višegradska“ u Beogradu, gde je ležala od 31. marta zbog visokorizične trudnoće. Ostala je trudna pomoću… »
Vesti dana »
Izbori u Mađarskoj! CIK objavila rezultate: Ubedljiva pobeda Petera Mađara, Orban priznao "bolan poraz": Ovako će biti podeljeni mandati
Kurir pre 1 danjoš 245 povezanih
Obradović i Zvezdini igrači u "Pioniru", Hapoel sveo nade crveno-belih za plej-of na minimum
RTS pre 4 satijoš 44 povezane
Peskov veruje da će EU stvoriti sopstveni odbrambeni savez, ali i da će NATO opstati
Politika pre 8 satijoš 43 povezane
"Sutra počinje blokada pomorskog saobraćaja iz svih iranskih luka!" Amerikanci su upravo izdali dramatično upozorenje
Kurir pre 4 satijoš 58 povezanih
Njegovo trenersko visočanstvo: Željko Obradović ponovo u Pioniru!
Hot sport pre 5 satijoš 40 povezanih