Povezane vesti

Murinjo podigao uzbunu: Gde su mi Matić i Morata?

Murinjo podigao uzbunu: Gde su mi Matić i Morata?

Hot sport 03.07.2017
Menadžer Mančester junajteda upalio je ‘crvenu lampicu’ u redovima ‘đavola’ jer mu još nisu stigla dva željena pojačanja. Na ‘Old traford’ je do sada stigao samo Viktor Lindelof iz Benfike, pa se Murinjo prema pisanju engleskih medija naljutio na… »
Murinjo ljut na upravu Junajteda: Gde su mi Matić i Morata?!

Murinjo ljut na upravu Junajteda: Gde su mi Matić i Morata?!

Večernje novosti 03.07.2017
Menadžer "crvenih đavola" je ljut na potpredsednika Eda Vudvorda koji još uvek nije završio posao oko dovođenja Nemanje i Alvara. Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo ljut je na upravu kluba jer mu prethodne nedelje nije završila transfere Nemanje… »
Matić i Junajted - zastoj! Evo i zbog koga...

Matić i Junajted - zastoj! Evo i zbog koga...

Mondo 03.07.2017
Dani prolaze, a još nema potvrde transfera srpskog veziste na Old Traford. Britanski mediji objavili su i razlog takve pat pozicije. Foto: Guliver/Getty images/Clive Rose Tenzija na Old Trafordu raste. Žoze Murinjo postaje sve nervozniji jer je doveo… »
Murinjo pobesneo i dao upravi Junajteda rok?!

Murinjo pobesneo i dao upravi Junajteda rok?!

Sportske.net 03.07.2017
Portugalac besan zbog zastoja na fudbalskoj pijaci. Žoze Murinjo nije zadovoljan radom uprave Mančester junajteda u ovom prelaznom roku. Engleski Gardijan doneo je danas priču da je Murinjo nezadovoljan što je do sada klub doveo samo Viktora Lindelofa iz… »

Vesti dana »