Повезане вести

"Ми нисмо Италијани, нисмо Словенци, нисмо Хрвати": Кренула иницијатива за Републику Истру! Туристи одлазе, мештани спавају у…

"Ми нисмо Италијани, нисмо Словенци, нисмо Хрвати": Кренула иницијатива за Републику Истру! Туристи одлазе, мештани спавају у…

Телеграф 04.07.2017
- - Ми нисмо Италијани, нисмо Словенци, нисмо Хрвати, ми смо Истријани и имамо елементе више народа. Истра почива на тековинама антифашизма - наводи се на блогу "Република Истра" Пре недељу дана у Хрватској је отворен блог под… »
Истрани траже своју републику: Нисмо Италијани, Словенци, ни Хрвати, ми смо Истријани

Истрани траже своју републику: Нисмо Италијани, Словенци, ни Хрвати, ми смо Истријани

Курир 04.07.2017
Пре недељу дана у Хрватској је отворен блог под називом Република Истра , а на Фејсбуку још раније страница Република Истра. На блогу, преведено на неколико језика, стоји: "Истра - Самостална држава. Вајк била, вајк ће бити… »
Истрани "цепају" Хртватску: Ми нисмо Хрвати!

Истрани "цепају" Хртватску: Ми нисмо Хрвати!

Вести онлине 04.07.2017
Пре недељу дана у Хрватској је отворен блог под називом Република Истра, а на Фејсбуку још раније страница Република Истра. На блогу, преведено на неколико језика, стоји: "Истра - Самостална држава. Вајк била, вајк ће бити… »
Кренула иницијатива за "Републику Истру": Нисмо Хрвати...

Кренула иницијатива за "Републику Истру": Нисмо Хрвати...

РТС 04.07.2017
Пре недељу дана у Хрватској је отворен блог под називом "Република Истра", а на Фејсбуку још раније страница истог назива. На блогу, преведено на неколико језика, стоји: "Истра – самостална држава. Вајк била, вајк ће бити. Истра… »
"Нисмо Хрвати": Почела кампања за Републику Истру!

"Нисмо Хрвати": Почела кампања за Републику Истру!

Правда 04.07.2017
Питање националне и територијалне независности Истрана актуелније је него икада. Пре недељу дана у Хрватској је отворен блог под називом Република Истра, а на Фејсбуку још раније страница Република Истра. На блогу, преведено на… »
Истра република тресе Хрватску: Нисмо Хрвати...

Истра република тресе Хрватску: Нисмо Хрвати...

Спутник 04.07.2017
Пре недељу дана у Хрватској је отворен блог под називом „Република Истра“. Истоимена страница на Фејсбуку покренута је крајем прошле године. На блогу, преведено на неколико језика, стоји: „Истра — самостална држава. Вајк била… »
Кренула иницијатива за „Републику Истру“: Нисмо Хрвати

Кренула иницијатива за „Републику Истру“: Нисмо Хрвати

Студио Б 04.07.2017
Пре недељу дана у Хрватској је отворен блог под називом Република Истра, а на Фејсбуку још раније страница Република Истра. На блогу, преведено на неколико језика, стоји: „Истра – Самостална држава. Вајк била, вајк ће бити. (…)… »

Вести дана »