Povezane vesti
Čišćenje puta ka Deir Ez zoru: Ruski helikopteri Mi-28N i M-35 u neviđenoj akciji (video)
Pravda 05.07.2017
Na internetu je objavljen jedinstveni snimak združene akcije ruskih helikoptera Mi-28N i M-35 u provinciji Homs. Helikopteri na snimku napadaju položaje Islamske države na putu Palmira- Deir Ez Zor. Helikopteri štite jedan drugi menjajući mete koje… »
Čišćenje puta ka Deir Ez zoru: Ruski helikopteri Mi-28N i M-35 u neviđenoj akciji (video)
Pravda 05.07.2017
Na internetu je objavljen jedinstveni snimak združene akcije ruskih helikoptera Mi-28N i M-35 u provinciji Homs. Helikopteri na snimku napadaju položaje Islamske države na putu Palmira- Deir Ez Zor. Helikopteri štite jedan drugi menjajući mete koje… »
Vesti dana »

Prva zvanična reakcija Moskve: Putin napustio Aljasku, pa stigle ocene: Evo šta misle o sastanku sa Trampom
Blic pre 21 minutajoš 54 povezane

(Mape) preokret! Temperatura pada na 15 stepeni! Pljuskovi u Srbiji već danas, a sutra i zahlađenje i nova tura kiše i grmljavine
Blic pre 56 minutajoš 14 povezanih

Bogdanović pričao o burnom tajm-autu Pešića, zna šta „orlovi“ moraju bolje da urade VIDEO
Nova pre 36 minutajoš 11 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih