Povezane vesti
Čišćenje puta ka Deir Ez zoru: Ruski helikopteri Mi-28N i M-35 u neviđenoj akciji (video)
Pravda 05.07.2017
Na internetu je objavljen jedinstveni snimak združene akcije ruskih helikoptera Mi-28N i M-35 u provinciji Homs. Helikopteri na snimku napadaju položaje Islamske države na putu Palmira- Deir Ez Zor. Helikopteri štite jedan drugi menjajući mete koje… »
Čišćenje puta ka Deir Ez zoru: Ruski helikopteri Mi-28N i M-35 u neviđenoj akciji (video)
Pravda 05.07.2017
Na internetu je objavljen jedinstveni snimak združene akcije ruskih helikoptera Mi-28N i M-35 u provinciji Homs. Helikopteri na snimku napadaju položaje Islamske države na putu Palmira- Deir Ez Zor. Helikopteri štite jedan drugi menjajući mete koje… »
Vesti dana »

Skupština Srbije: Nastavljena sednica, deo opozicije u sali: Na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima (video)
Blic pre 51 minutajoš 28 povezanih

Biće pljuskova! Obilnija kiša danas očekuje ove delove Srbije, a evo gde će vejati i sneg: Preti vejavica!
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane

Studenti u blokadi za kosovske Srbe: Vlast vas je ostavila, potrebni ste joj samo za ličnu propagandu
Bujanovačke pre 16 minutajoš 14 povezanih