Povezane vesti
Deca zdravija uz svakodnevno vežbanje
Politika 05.07.2017
Kada bi deca koja slobodno vreme provode sedeći počela da vežbaju svaki dan, društvo bi uštedelo enormne količine novca u decenijama koje slede, a imala bi i zdravije građane, pokazuje najnovija studija… »
Podrška gerontodomaćica
Politika 05.07.2017
Pet-šest negovateljica, koje je angažovala Fondacija za humanu starost „Dr Laza Lazarević”, pomaže u 40 domaćinstava opštine Stari grad u Beogradu. I u narednim mesecima na teritoriji beogradske opštine Stari grad, tačnije u 40… »
Zaštita organizma pre odlaska na putovanje
Politika 05.07.2017
Ljudi koji planiraju da letnji odmor provedu na dalekim destinacijama, pre odlaska na put moraju dobro da se informišu da li je u zemlji u kojoj planiraju da borave potrebno da se vakcinišu protiv neke bolesti ili… »
Fejsbuk nije bauk
Politika 05.07.2017
U Srbiji otprilike 22 odsto žena i 39 procenata muškaraca starosti od 55 do 74 godine ume da koristi računar. Uvek sam sebe tešila: „Šta će ti kurs kompjutera kad ionako nikada nećeš imati priliku da radiš na računaru?” Sada sam čvrsto… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije sve će do tančina biti ispitano
RTS pre 9 minutajoš 31 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Evropski saveznici bi da pošalju trupe u Ukrajinu, nadam se da će Putin biti dobar
Euronews pre 43 minutajoš 280 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 42 povezane