Povezane vesti

Vučić: Odbijamo sve ultimatume o prijateljima

Vučić: Odbijamo sve ultimatume o prijateljima

Večernje novosti 07.07.2017
Predsednik Aleksandar Vučić o potezima premijerke, odnosima prema Moskvi i Briselu: Srbija na putu ka EU, ali želimo da sa svima sarađujemo. Nema baze SAD kod Užica. Znam šta Ana želi, u nju imam poverenje. IMAM beskrajno poverenje u Anu Brnabić… »
Vučić: Snaga srpske politike je da ne pristajemo na ultimatume

Vučić: Snaga srpske politike je da ne pristajemo na ultimatume

RTS 07.07.2017
Srbija se nalazi na evropskom putu, rekao je predsednik Aleksandar Vučić, ali je dodao da niko Srbiji ne može da postavlja ultimatume u vezi sa njenim prijateljstvima. Vučić je negirao pisanje lista "Danas" da SAD traže da otvore bazu na Ponikvama i… »
Vučić: Apsolutno poverenje u premijerku

Vučić: Apsolutno poverenje u premijerku

Danas 07.07.2017
Imam apsolutno poverenje u Anu Brnabić i ne znam da li je neko davao nekome transkripte, niti me to zanima, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nisam slučajno odabrao Anu Brnbabić, dugo sam o tome razmišljao, rekao je Vučić i… »
Vučić: Ne znam da li je Brnabić predala transkript intervjua Čepurinu, niti me to zanima

Vučić: Ne znam da li je Brnabić predala transkript intervjua Čepurinu, niti me to zanima

Blic 07.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna da li je premijerka Srbije Ana Brnabić dala traskript intervjua agenciji Blumberg ruskom ambasadoru i da ima apsolutno poverenje u nju. - Ne znam da li je ko davao bilo kakve transkripte. Niti me to… »
Vučić o slučaju "ponikve": "Amerikanci već imaju bazu u Srbiji"

Vučić o slučaju "ponikve": "Amerikanci već imaju bazu u Srbiji"

Pravda 07.07.2017
Snaga srpske politike je da ne pristajemo ni na kakve ultimatume, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u vezi ocena premijerke Ane Brnabić o poziciji Srbije po pitanju EU i Rusije. Predsednik Vučić… »
Vučić o Brnabić i Rusima: Bobu bob...

Vučić o Brnabić i Rusima: Bobu bob...

Mondo 07.07.2017
Snaga srpske politike je da ne pristajemo ni na kakve ultimatume, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u vezi ocena premijerke Ane Brnabić o poziciji Srbije po pitanju EU i Rusije. Predsednik Vučić… »

Vesti dana »