Повезане вести

Ново појачање у звезди: Стигао репрезентативац Бразила!

Ново појачање у звезди: Стигао репрезентативац Бразила!

Хот спорт 07.07.2017
Црвена звезда је довела још једно појачање на позицији штопера. После Матеуса Виевироса и Рикардиња, ‘црвено-бели’ су у своје редове довела и трећег Бразилца. Хозе Маркос Алвес Луис, познатији као Зе Маркос, потписао је данас… »
Бивши играч шампиона Хрватске Ријеке Словенац Самарџић на прагу Звезде

Бивши играч шампиона Хрватске Ријеке Словенац Самарџић на прагу Звезде

Спортски журнал 07.07.2017
Искусни словеначки фудбалер Мирал Самарџић на прагу је преласка у Црвену звезду, потврђено је Тањугу у клубу. Искусни 30-годишњи дефанзивац Мирал Самарџић, тренутно је члан турског Акхишара, а током каријере играо је и за… »
Бразилски штопер Зе Маркос потписао за Звезду

Бразилски штопер Зе Маркос потписао за Звезду

Дневник 07.07.2017
БЕОГРАД: Бразилски фудбалер Хозе Маркос Алвес Луис, познатији као Зе Маркос, потписао је данас четверогодишњи уговор са Црвеном звездом, саопштено је на сајту клуба. Зе Маркос има 19 година, до сада је био члан Атлетико… »
Нови "кариока" у Звезди

Нови "кариока" у Звезди

Вести онлине 07.07.2017
Звезда наставља у ходу да мења тим. Утакмице са Флоријаном у првом колу квалификација за Лигу Европе показале су да оронуо тим који је селектовао Миодраг Божовић мало шта може да уради. На "Маракани" је прометно, штопери… »
Још један потпис: Зе Маркос у Звезди!

Још један потпис: Зе Маркос у Звезди!

Мондо 07.07.2017
Црвено-бели довели трећег Бразилца. Фото: ИоуТубе/Сцреенсхот После Матеуса Вивеироса и Рикардиња, Црвена звезда јача је од петка за још једног Бразилца. На клупском сајту званично је поврђено да је члан екипе Владана Милојевића… »
Зе Маркос потписао за Звезду

Зе Маркос потписао за Звезду

Вечерње новости 07.07.2017
После Матеуса Виевироса и Рикардиња, Црвена звезда је у своје редове довела и трећег Бразилца. Ради се о Хозе Маркосу Алвесу Луису, познатијем као Зе Маркос који је стигао из Атлетико Параненсеа. После Матеуса Виевироса и… »
Званично: Зе Маркос потписао на четири године!

Званично: Зе Маркос потписао на четири године!

Моззарт спорт 07.07.2017
Црвена звезда је довела још једно појачање на позицији штопера. После Матеуса Вивеироса и Рикардиња, Црвена звезда је у своје редове довела и трећег Бразилца. Ради се о Хозе Маркосу Алвесу Луису, познатијем као Зе Маркос који… »
Звезда у ритму самбе - Потписао Бразилац!

Звезда у ритму самбе - Потписао Бразилац!

Спортске.нет 07.07.2017
Вицешампион Србије добио је у петак и друго појачање на позицији штопера, пошто је након Срђана Бабића уговор са Звездом потписао и Бразилац Зе Маркос. Фудбалски клуб Црвена звезда представио је у петак младог Синишу Бабића који… »
Појачање у последњој линији: Бразилац на српској "Маракани"

Појачање у последњој линији: Бразилац на српској "Маракани"

Спортал блиц 07.07.2017
Црвена звезда је наставила да се појачава у летњем прелазном року. Црвено-бели су ангажовали Бразилца Зе Маркоса, који игра на позицији штопера и који је дошао из Атлетико Параненсеа. Потписао је четворогодишњи уговор. Фото: ФК… »
Звезда напада Иртиш са Бабићем и Јовичићем

Звезда напада Иртиш са Бабићем и Јовичићем

Вечерње новости 07.07.2017
Чињеница је да сам можда и прерано отишао у иностранство, али ми је драго што су се клубови договорили иако је мало потрајало - поручује Срђан. ЦРВЕНА звезда је очекивано прескочила Малту, у 2. колу квалификација за Лигу Европе… »
"Златни орлић" на маракани: Бабић: Пресрећан сам што сам у највећем клубу на Балкану

"Златни орлић" на маракани: Бабић: Пресрећан сам што сам у највећем клубу на Балкану

Спортал блиц 07.07.2017
Нови фудбалер Црвене звезде, штопер Срђан Бабић, који је стигао на позајмицу из Реал Сосиједада, изјавио је да је срећан што је добио прилику да заигра у црвено-белом дресу и да ће уцинити све да помогне екипи да се пласира у… »
Бабић промовисан: "Надам се да ћу помоћи екипи већ против Иртиша"

Бабић промовисан: "Надам се да ћу помоћи екипи већ против Иртиша"

Спортске.нет 07.07.2017
Срђан Бабић је званично представљен представницима медија данас у медија центру стадиона "Рајко Митић". Црвена звезда је, као што смо најавили данас, добила ново појачање у виду Срђана Бабића, некадашњег играча Војводине, а… »
Још једна промоција: На Маракани представљен штопер, Мркела најавио нове потписе (фото)

Још једна промоција: На Маракани представљен штопер, Мркела најавио нове потписе (фото)

Хот спорт 07.07.2017
Још један повратник у српски фудбал је Срђан Бабић, штопер Реал Сосиједада који је стигао у Црвену звезду на једногодишњу позајмицу. Бабић је млади репрезентативац Србије, левоног, има само 21 годину, а већ је повратник у српски… »
Бабић за МОНДО: У највећем клубу на Балкану сам

Бабић за МОНДО: У највећем клубу на Балкану сам

Мондо 07.07.2017
"Дошао сам на позајмицу на годину дана, са опцијом откупа. Та опција кошта 2 милиона евра, али ако буде све како треба надам се да то неће бити проблем", рекао је за наш портал Бабић у првом интервјуу по потписивању уговора са… »
Бабић на позајмици у Црвеној звезди, стиже и Јовичић

Бабић на позајмици у Црвеној звезди, стиже и Јовичић

Вести онлине 07.07.2017
Млади српски фудбалер Срђан Бабић играће у Црвеној звезди на једногодишњој позајмици из Реал Сосиједада, саопштили су данас црвено-бели. Бабић, бивши члан омладинске репрезентације Србије која је освојила титулу првака света на… »
Бабић потписао данас, Јовичић потписује сутра!

Бабић потписао данас, Јовичић потписује сутра!

Спортске.нет 07.07.2017
Као што је и било најављивано, Срђан Бабић је нови фудбалер Црвене звезде. Млади фудбалер Реал Сосиједада долази на позајмицу у Црвену звезду. Одбрана нашег најтрофејнијег тима ће бити појачана у наставку сезоне фудбалером који… »
Бабић на прегледима!

Бабић на прегледима!

Спортске.нет 07.07.2017
Црвена звезда данас добија ново појачање, у питању је Срђан Бабић. Одбрана Црвене звезде ће у наредну сезону ући још јача. Након доласка Вујадина Савића и Филипа Стојковића који су појачали последњу линију тима, у екипу… »

Вести дана »