Povezane vesti

Stamatović mihajlovićevoj: Srećan sam što vas je odbio Brisel kome ste besramno nudili Ponikve!

Stamatović mihajlovićevoj: Srećan sam što vas je odbio Brisel kome ste besramno nudili Ponikve!

Pravda 07.07.2017
Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS), povodom najnovijih optužbi ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović o tome da nije tačna informacija da će se na Ponikvama graditi strani humanitarni centar i da iza takvih… »
U Ponikvama neće biti centra za vanredne situacije

Glas Zapadne Srbije 07.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da nije čuo da će Evropska unija i SAD na aerodromu Ponikve kod Užica graditi Centar za vanredne situacije koji će biti pandan ruskom u Nišu. Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je da "apsolutno" nije… »
Stamatović: Srećan sam što vas je odbio Brisel kome ste besprizorno nudili Ponikve!

Stamatović: Srećan sam što vas je odbio Brisel kome ste besprizorno nudili Ponikve!

Glas Zapadne Srbije 07.07.2017
Čajetina – Povodom današnje izjave ministarke građevinarstva i infrastrukture Zorane Mihajlović na račun predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović, o tome da nije tačna informacija da će se na Ponikvama graditi strani… »
Vučić nije čuo za gradnju baze na aerodromu Ponikve

Vučić nije čuo za gradnju baze na aerodromu Ponikve

Slobodna Evropa 07.07.2017
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije čuo da će NATO da gradi bazu na aerodromu Ponikve kod Užica, kao što je pisao jedan beogradski list, te dodao da Amerika već ima ogromnu bazu na teritoriji Srbije - "Bondstil". "Još nisam čuo… »
Vučić kaže da nije čuo da EU i SAD grade centar u Ponikvama, niti da imaju dozvolu

Vučić kaže da nije čuo da EU i SAD grade centar u Ponikvama, niti da imaju dozvolu

Beta video 07.07.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije čuo da će Evropska unija i SAD na aerodromu Ponikve kod Užica graditi Centar za vanredne situacije koji će biti pandan ruskom u Nišu, i podsetio da SAD u Srbiji već imaju bazu… »

N1 Info 07.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da nije čuo da će Evropska unija i SAD na aerodromu Ponikve kod Užica graditi Centar za vanredne situacije koji će biti pandan ruskom u Nišu. Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je da "apsolutno" nije… »

Vesti dana »