Povezane vesti

I Branko Jovičić u Zvezdi

I Branko Jovičić u Zvezdi

Politika 08.07.2017
Bivši fudbaler ruskog Amkara potpisao trogodišnji ugovor. Crvena zvezda nastavlja da pojačava tim, a trogodišnji ugovor potpisao je i Branko Jovičić (24). Fudbaler, koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, karijeru je započeo u Borcu iz… »
Zvezda promovisala Jovičića: Vratićemo titulu gde joj je mesto

Zvezda promovisala Jovičića: Vratićemo titulu gde joj je mesto

Večernje novosti 08.07.2017
Ovo je veliki dan u mom životu jer sam potpisao za klub za koji navijam od malena, za jedan od najvećih klubova u Evropi - rekao je novi vezista crveno-belih. BRANKO Jovičić je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i ostvario dečačku… »
Jovičić novo pojačanje Zvezde: Verujem da će se titula vratiti tamo gde joj je i mesto (video)

Jovičić novo pojačanje Zvezde: Verujem da će se titula vratiti tamo gde joj je i mesto (video)

Sportski žurnal 08.07.2017
Crvena zvezda je u subotu 8. jula, dobila još jedno pojačanje, radi se o fudbaleru čije ime se često pominjalo u medijima. Branka Jovičića je sportski direktor kluba Mitar Mrkela predstavio pred novinarima. - Dobili smo još jedno pojačanje. Reč… »
Jovičić: Želim da vratimo titulu u Zvezdu

Jovičić: Želim da vratimo titulu u Zvezdu

Beta 08.07.2017
Novi fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je danas da je srećan što je prešao u beogradski klub, da se nada da će opravdati očekivanja i da pomoći da crveno-beli vrate šampionsku titulu. "Zahvalio bih ljudima u klubu na ogromnom poverenju… »
Branko Jovičić: Spreman sam, mogu da igram u četvrtak

Branko Jovičić: Spreman sam, mogu da igram u četvrtak

Mozzart sport 08.07.2017
„Prošao sam kompletne pripreme sa Amkarom“, poručio novi vezista crveno-belih. Pregovori su bili dugi i iscrpljujući, ali su urodili plodom. Crvena zvezda je konačno dobila ono što je tražila, neko bi rekao i ono što joj je nedostajalo u… »
Pao potpis: Zvezda jača za velikog zvezdaša, sprema se još dolazaka!

Pao potpis: Zvezda jača za velikog zvezdaša, sprema se još dolazaka!

Hot sport 08.07.2017
Od danas Branko Jovičić je i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde. Zadnji vezni fudbaler koji je stigao iz ruskog Amkara na predstavljanju je rekao da je srećan zato što je došao u klub za koji navija: – Došao sam u klub za koji navijam, ostvario… »
Jovičić se predstavio: "Titula da se vrati tamo gde joj je mesto"

Jovičić se predstavio: "Titula da se vrati tamo gde joj je mesto"

Sportske.net 08.07.2017
Novi fudbaler Crvene zvezde je Branko Jovičić, dosadašnji igrač Amkara iz Perma. Crvena zvezda je, kao što smo najavili, predstavila novo pojačanje, a radi se o Branku Jovičiću, fudbaleru sredine terena koji stiže iz ruskog Amkara. Nekadašnji… »

Vesti dana »