Povezane vesti

Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, ali se nisam pravdala

Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, ali se nisam pravdala

Insajder 08.07.2017
Premijerka Ana Branabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervuju za američku agenciju Blumberg i da se nije pravdala, prenosi Blic od nedelje. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da… »
Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, nisam se pravdala

Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, nisam se pravdala

N1 Info 08.07.2017
Premijerka Ana Branabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Čepurinu dala stenogram svog intervjua za Blumberg i da se nije pravdala. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da predsednik Vlade bude… »
"Niko nije ponizio Srbiju kao premijerka Brnabić"

"Niko nije ponizio Srbiju kao premijerka Brnabić"

Vesti online 08.07.2017
To što je premijerka Srbije Ana Brnabić nosila na noge ruskom ambasadoru u Srbiji stenogram svog intervjua američkoj agenciji Blumberg predstavlja najveće poniženje Srbije do sada, ocenjuje za RSE sociološkinja Vesna Pešić. - Da ona ode i da taj… »
Gruhonjić: Neverovatno da premijerka ide na raport

Gruhonjić: Neverovatno da premijerka ide na raport

N1 Info 08.07.2017
Ne verujem da je Blumberg pogrešno citirao izjavu Ane Brnabić o Rusiji i EU, neverovatno je da predsednica Vlade odlazi na raport kod stranog ambasadora, ona i predsednik Srbije na ovaj način svojim postupcima daju za pravo Rusiji da je Srbija ponekad… »

Vesti dana »