Povezane vesti
Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, ali se nisam pravdala
Insajder 08.07.2017
Premijerka Ana Branabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervuju za američku agenciju Blumberg i da se nije pravdala, prenosi Blic od nedelje. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da… »
Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, nisam se pravdala
N1 Info 08.07.2017
Premijerka Ana Branabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Čepurinu dala stenogram svog intervjua za Blumberg i da se nije pravdala. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da predsednik Vlade bude… »
"Niko nije ponizio Srbiju kao premijerka Brnabić"
Vesti online 08.07.2017
To što je premijerka Srbije Ana Brnabić nosila na noge ruskom ambasadoru u Srbiji stenogram svog intervjua američkoj agenciji Blumberg predstavlja najveće poniženje Srbije do sada, ocenjuje za RSE sociološkinja Vesna Pešić. - Da ona ode i da taj… »
Gruhonjić: Neverovatno da premijerka ide na raport
N1 Info 08.07.2017
Ne verujem da je Blumberg pogrešno citirao izjavu Ane Brnabić o Rusiji i EU, neverovatno je da predsednica Vlade odlazi na raport kod stranog ambasadora, ona i predsednik Srbije na ovaj način svojim postupcima daju za pravo Rusiji da je Srbija ponekad… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 4 satijoš 28 povezanih

Bambi: Isporuke plazme krenule u punom kapacitetu, uskoro na rafovima širom Srbije
Insajder pre 33 minutajoš 19 povezanih

Srpski univerziteti na CWUR listi: Kragujevački treći u nacionalnoj konkurenciji
Pressek pre 2 satajoš 20 povezanih

Izraelski napad na Palestince dok su čekali u redu za pomoć u Rafi – 27 poginulih
RTS pre 1 satjoš 22 povezane