Povezane vesti
Povratak odbeglog sina: Runi objasnio zašto je prešao u Everton /foto/ /video/
Sportal blic 09.07.2017
Vej Runi, dosadašnji kapiten i najbolji strelac u istoriji Mančester junajteda, vratio se u Everton posle 13 godina! Odbegli sin, tada momak koji je kao čudo od deteta sa 18 godina napustio “karamele” i sebi prišio etiketu večnog neprijatelja na… »
Dete gudisona se vratilo kući: Vejn Runi ponovo u Evertonu
Hot sport 09.07.2017
Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda, Vejn Runi, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Evertonom, saopštio je klub iz Liverpula. Everton je potvrdio da se Vejn Runi nakon 13 godina igranja na Old Trafordu vratio kući. Juče je najbolji strelac u… »
Runi opet u Evertonu, Kuman prezadovoljan: Fantastično je što je ovde
Večernje novosti 09.07.2017
Vejn mi je pokazao ambiciju koja nam je potrebna, pobednički mentalitet. On zna kako se osvajaju trofeji i zaista sam srećan što se vratio kući – kaže trener “karamela”. PRVA ljubav zaborava nema. Vejn Runi (31), legenda engleskog fudbala… »
Šampionski krug, 13 godina dug
Mondo 09.07.2017
U Junajted je stigao kao tinejdžer, a odlazi kao kapiten i najbolji strelac u slavnoj istoriji kluba. Everton - Mančester junajted - Everton. Posle 13 godina boravka na Old Trafordu, Vejn Runi (31) od nedelje je zvanično na Gudison parku. Ponovo! Jedan… »
Svuda pođi, kući dođi: Runi opet u Evertonu
Vesti online 09.07.2017
Više nema dileme - Vejn Runi se vratio na "Gudison park" posle više od 13 godina igranja za Mančester Junajted. On je potpisao ugovor sa Evertonom, gde je već sa nepunih 16 godina debitovao za prvi tim. Za "karamele" je postigao 15 golova na 67… »
Foto: Vejn Runi se vratio kući
Mondo 09.07.2017
Everton i Junajted potvrdili da je legenda engleskog fudbala stigla nazad na Gudison! "Čim sam čuo da me hoće, poslao sam agenta da razgovara", kaže doskorašnji kapiten "đavola". Vejn Runi je "obrnuo igricu" i zvanično se vratio na mesto gde je i… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović: Mali Aleksandar bio na bini, a niko ga nije video: Evo i kako, mališan je ovako uživao
Blic pre 25 minutajoš 12 povezanih
Trump najavio ‘najveću operaciju deportacije u američkoj historiji’
Al Jazeera pre 31 minutajoš 2 povezane
Rusija likvidira sve više ukrajinskih ratnih zarobljenika, tvrdi Kijev
Radio 021 pre 55 minutajoš 5 povezanih