Povezane vesti
Grujičić ne ide u Srebrenicu: "Nisam poželjan!"
BK TV 09.07.2017
Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić neće ići na komemoraciju u memorijalnom centru u Potočarima jer smatra da tamo nije poželjan, prenosi N1. "Ne moramo sve da radimo na silu, preko kolena, sačekajmo to vreme da dođe. Ja mislim da će u… »
Gradonačelnik Srebrenice ne ide na komemoraciju u Potočare
Alo 09.07.2017
Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić neće ići na komemoraciju u memorijalnom centru u Potočarima jer smatra da tamo nije poželjan, prenosi N1. "Ne moramo sve da radimo na silu, preko kolena, sačekajmo to vreme da dođe. Ja mislim da će u… »
Načelnik Srebrenice neće u Potočare
N1 Info 09.07.2017
Aktuelni načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić smatra da u Potočarima nije poželjan. Izvor: N1 Sarajevo "Ne moramo sve da radimo na silu, preko kolena, sačekajmo to vreme da dođe. Ja mislim da će u toku ovog mandata, odnosno četiri godine… »
Vesti dana »
"Bajatović i vlast u zagrljaju kriminala": Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u, pa u SNS-u (foto)
Pravda pre 50 minutajoš 90 povezanih
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 5 satijoš 87 povezanih
Izraelski avioni intenzivno napadaju Bejrut i južna predgrađa pre primirja
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 7 satijoš 36 povezanih