Povezane vesti

Životna drama Batistute!

Životna drama Batistute!

Vesti online 11.07.2017
Sećate li se Gabrijela Omara Batistute, legendarnog argentinskog napadača i ikone Fiorentine? Sa voljenom "violom" nije uspeo da uzme Skudeto, a onda je ispunio snove Rimljanima. Sa Romom je osvojio Seriju A, a sada proživljava pravu dramu. On je u… »
Teški dani za ikonu Fiorentine: Životna drama legendarnog Argentinca

Teški dani za ikonu Fiorentine: Životna drama legendarnog Argentinca

Hot sport 11.07.2017
Gabrijel Omar Batistuta, slavni argentinski fudbaler i idol ‘tifoza’ Fiorentine i Rome, ima velike zdravstvene probleme, javljaju argentinski mediji. Godinama je Batistuta osećao posledice igranja na visokom nivou, međutim zdravstveno stanje mu se u… »
Neizdrživi bolovi slavnog golgetera: Batistuta tražio da mu amputiraju obe noge

Neizdrživi bolovi slavnog golgetera: Batistuta tražio da mu amputiraju obe noge

Sportal blic 11.07.2017
Šta treba čoveka da natera da zahteva od lekara da mu amputiraju obe noge?! I to bivši as, koji se upravo umeću s nogama proslavio, postao jedan od najpoznatijih golgetera u istoriji fudbala. Foto: Andres Cristaldo / EPA; Gabrijel Batistuta Slavni… »
Batistuta jedva hoda: Molio sam doktora da mi amputira noge

Batistuta jedva hoda: Molio sam doktora da mi amputira noge

Večernje novosti 11.07.2017
Živeo sam i disao za fudbal i sada plaćam ceh zbog toga. Ovom sportu sam davao objektivno više nego što sam mogao i trebao – rekao je legendarni centarfor. LEGENDARNI napadač Gabrijel Batistuta (48) proživljava teške dane. Slavni Argentinac već… »
Životna drama Batigola!

Životna drama Batigola!

Mondo 11.07.2017
Legendarni argentinski fudbaler Gabrijel Omar Batistuta otkrio da ima velikih zdravstvenih problema i da se jedva kreće. Jedan je od najboljih napadača koje je fudbal video. Danas 48-godišnjak, Gabrijel Omar Batistuta ima velikih zdravstvenih problema… »

Vesti dana »