Povezane vesti
Životna drama Batistute!
Vesti online 11.07.2017
Sećate li se Gabrijela Omara Batistute, legendarnog argentinskog napadača i ikone Fiorentine? Sa voljenom "violom" nije uspeo da uzme Skudeto, a onda je ispunio snove Rimljanima. Sa Romom je osvojio Seriju A, a sada proživljava pravu dramu. On je u… »
Teški dani za ikonu Fiorentine: Životna drama legendarnog Argentinca
Hot sport 11.07.2017
Gabrijel Omar Batistuta, slavni argentinski fudbaler i idol ‘tifoza’ Fiorentine i Rome, ima velike zdravstvene probleme, javljaju argentinski mediji. Godinama je Batistuta osećao posledice igranja na visokom nivou, međutim zdravstveno stanje mu se u… »
Neizdrživi bolovi slavnog golgetera: Batistuta tražio da mu amputiraju obe noge
Sportal blic 11.07.2017
Šta treba čoveka da natera da zahteva od lekara da mu amputiraju obe noge?! I to bivši as, koji se upravo umeću s nogama proslavio, postao jedan od najpoznatijih golgetera u istoriji fudbala. Foto: Andres Cristaldo / EPA; Gabrijel Batistuta Slavni… »
Batistuta jedva hoda: Molio sam doktora da mi amputira noge
Večernje novosti 11.07.2017
Živeo sam i disao za fudbal i sada plaćam ceh zbog toga. Ovom sportu sam davao objektivno više nego što sam mogao i trebao – rekao je legendarni centarfor. LEGENDARNI napadač Gabrijel Batistuta (48) proživljava teške dane. Slavni Argentinac već godinama… »
Životna drama Batigola!
Mondo 11.07.2017
Legendarni argentinski fudbaler Gabrijel Omar Batistuta otkrio da ima velikih zdravstvenih problema i da se jedva kreće. Jedan je od najboljih napadača koje je fudbal video. Danas 48-godišnjak, Gabrijel Omar Batistuta ima velikih zdravstvenih problema. U… »
Vesti dana »
Pezeškijan rekao da Iran neće više gađati zalivske susede, izvinio se za napade
Beta pre 10 minutajoš 33 povezane
Pezeškijan rekao da Iran neće više gađati zalivske susede, izvinio se za napade
N1 Info pre 45 minutajoš 23 povezane
Dobar start Aleksandre Krunić: Srpkinja u paru sa Danilinom stigla do osmine finala Indijan Velsa!
Kurir pre 35 minutajoš 32 povezane
Sunčani vikend pred nama, od ponedeljka košava: Da li nas čeka "baba Marta"?
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Sunčani martovski vikend izveo ljude napolje: Mnogi krenuli ka izletištima, evo ima li gužvi na putevima i granicama
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih