Povezane vesti

Drama u Kragujevcu još uvek traje: Mladići i dalje zabarikadirani u podrumu, pregovori s policijom u toku (foto) (video) Deda…

Telegraf 12.07.2017
Prema nezvaničnim podacima, policiji je predata automatska puška i bomba koju su zatvoreni muškarci imali kod sebe. Građani Kragujevca gde su se juče u podrumu jedne zgrade zatvorila trojica mladića koji kod sebe imaju bombe i automatsku pušku… »

Okončana drama u Kragujevcu, predao se i treći muškarac

Dnevnik 12.07.2017
KRAGUJEVAC: Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, javlja RTS. Kako se navodi, savladan je muškarac za kojim je raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine… »

Predali se bombaši iz podruma

Večernje novosti 12.07.2017
Konačno u sredu završena višednevna drama u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu bez povređenih. Prvo izašla dvojica tinejdžera, a nekoliko sati kasnije i Nemanja Gavrilović (36). DRAMA u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu u sredu… »

Okončana drama u Kragujevcu, predao se i treći muškarac

RTS 12.07.2017
Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, javlja reporter RTS-a sa lica mesta. Od njega preuzete dve ručne bombe. Reč je 37-godišnjem muškarcu za kojim je raspisana poternica zbog sumnje da je… »

Muškarac koji je ostao zabarikadiran u podrumu predao se policiji

Novi magazin 12.07.2017
Muškarac koji je bio zabarikadiran u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se večeras pripadnicima Žandarmerije. Prethodno su, nešto pe 18.00, sati jake snage Žandarmerije otišle do podruma zgrade u kojoj je muškarac ostao zabarikadiran, javila je… »

Kragujevac: Okončana talačka kriza

RTV 12.07.2017
KRAGUJEVAC - Tridesetšestogodišnji muškarac, koji se juče zatvorio u podrumu zgrade u Uluci Svetozara Markovića br. 101 u Kragujevcu, predao se danas posle 18 sati pripadnicima MUP, a tom prilikom policija je od njega oduzela dve ručne bombe. Za… »

Kraj drame: Predao se i treći muškarac,oduzete bombe VIDEO

B92 12.07.2017
Kragujevac -- Posle više od 24 sata, drama u Kragujevcu je okončana. Treći muškarac koji se u utorak zabarikadirao u podrumu zgrade je uhapšen. Tom prilikom policija je oduzela dve ručne bombe. On se sa još dva muškarca juče zatvorio u podrum… »

Kraj drame u Kragujevcu: Policiji se predao i treći muškrac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade

Kurir 12.07.2017
Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, a tom prilikom policija je od njega oduzela dve ručne bombe. Za njim je raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine… »

Kraj talačke krize u Kragujevcu: Predao se i treći muškarac

Vesti online 12.07.2017
Posle više od 24 sata, drama u Kragujevcu je okončana. Treći muškarac koji se u utorak zabarikadirao u podrumu zgrade je uhapšen. On se sa još dva muškarca juče zatvorio u podrum zgrade, a sa sobom su imali tri bombe i pušku. Predala se dvojica… »

Kraj drame u Kragujevcu: Predao se i treći muškarac koji je bio zabarikadiran u zgradi

Blic 12.07.2017
Muškarac koji se juče zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, prenosi RTS. Dvojica od trojice mladića, koji su se juče takođe zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon… »

RTS: Okončana drama u Kragujevcu, predao se i treći muškarac

Politika 12.07.2017
KRAGUJEVAC - Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, javlja RTS. Kako se navodi, savladan je muškarac za kojim je raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine… »

Predala se dvojica u Kragujevcu, sa trećim se još pregovara

N1 Info 12.07.2017
Dvojica od trojice ljudi koji su se zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića u Kragujevcu, jutros su se posle višečasovnih pregovora, predali policiji, saopšteno je iz MUP-a. U zgradi je i dalje tridesetšestogodišnjak za kojim je… »

Predala se dvojica mladića policiji u Kragujevcu

Danas 12.07.2017
Dovjica od trojice mladića koji su bili zabarikadirani u podrumu zgrade u Kragujevcu su se predala. Još uvek se nije predao mladić za kojim je raspisana poternica, javlja RTS. U Kragujevcu su od juče trajali pregovori policije i naoružanih mladića… »

Predaja u Kragujevcu: Dvojica izašla iz podruma, pregovori s trećim još traju! On ima 3 bombe?!

Kurir 12.07.2017
KRAGUJEVAC - Dvojica od trojice mladića, koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predali su se policiji. Policiji su se… »

Predala se dvojica mladića, glavni vinovnik drame i dalje u podrumu

Ritam grada Kg 12.07.2017
Dvojica od trojice mladića, koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predali su se policiji. Policiji su se posle pregovora… »

KG: Dvojica se predala policiji, dali i tri bombe i pušku

B92 12.07.2017
Dvojica od trojice mladića koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima MUP, predali su se policiji. Policiji su se posle pregovora predali osamnaestogodišnji mladić i maloletnik, sa kojima je… »

Kragujevac: U zgradi osumnjičeni sa tri bombe

Mondo 12.07.2017
Dvojica od trojice mladića, koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima MUP-a predali su se policiji. Kriza je počela juče pre podne. Foto: Screenshot/Tanjug… »

Kritično: Zabarikadirani muškarac pretio aktiviranjem bombe

iKragujevac 12.07.2017
Drama u Kragujevcu traje već 24 sata. Policija i dalje pregovara sa trojicom muškaraca koji su se zatvorili u podrum u zgradi u kragujevačkom naselju Bubanj. Kako nezvanično saznaje B92, jedan od zabarikadiranih muškaraca navodno je pretio da će… »

KG: Zabarikadirani muškarac pretio aktiviranjem bombe FOTO

B92 12.07.2017
Drama u Kragujevcu traje već 24 sata. Policija i dalje pregovara sa trojicom muškaraca koji su se zatvorili u podrum u zgradi u kragujevačkom naselju Bubanj. Kako nezvanično saznaje B92, jedan od zabarikadiranih muškaraca navodno je pretio da će… »

Predala se dvojica mladića u Kragujevcu: Dali tri bombe i pušku

Vesti online 12.07.2017
Dvojica od trojice mladića, koji su se u utorak zatvorili u podrumu zgrade u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima MUP predali su se policiji. Policiji su se posle pregovora predali osamnaestogodišnji mladić i maloletnik, sa kojima… »

(Video) Drama u Kragujevcu ne jenjava ni od jutros: Zabarikadirani u podrumu zgrade prete da će aktivirati bombu!

Kurir 12.07.2017
Policija i dalje pregovara sa mu[karcem koji se zatvorio u podrum u zgradi u kragujevačkom naselju Bubanj. Nezvanično, jedan od zabarikadiranih muškaraca (36) navodno preti da će aktivirati bombu kod vrata podruma, dok su se dvojica, jedan… »

Kragujevac: Predala se dvojica zabarikadiranih mladića, treći pregovara

Sputnik 12.07.2017
Dvojica od trojice mladića koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predali su se danas policiji. Policiji su predati i… »

Predala se dvojica od trojice zabarikadiranih u podrumu zgrade

Radio 021 12.07.2017
Dvojica od trojice mladića, koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora predali su se policiji. Policiji su se posle pregovora predali osamnaestogodišnji mladić i maloletnik… »

Drama u Kragujevcu: Pregovori i dalje traju, muškarac preti aktiviranjem bombe

Vesti online 12.07.2017
Trojica mladića, od kojih je za jednim raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine, od juče su se zatvorila u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, a pregovori o mirnoj predaji još traju. Kako… »

Drama i dalje traje: Predato oružje, stanari evakuisani

iKragujevac 12.07.2017
Građani Kragujevca gde su se juče u podrumu jedne zgrade zatvorila trojica mladića koji kod sebe imaju bombe i automatsku pušku, zbunjeni su i uplašeni zbog nastale situacije. Drama koja je počela juče tokom dana nastavila se tokom noći i prešla… »

Kragujevac – pregovori sa trojicom mladića i dalje traju, stanari evakuisani

RTS 12.07.2017
U Kragujevcu od juče traju pregovori policije i naoružanih mladića koji su se zatvorili u podrumu jedne zgrade. Spekuliše se da su predali bombu i pušku, javlja dopisnik RTS-a. MUP je saopštio da je za jednim od zabarikadiranih raspisana poternica… »

Drama na Bubnju i dalje traje, mladići predali pušku i bombu?

Ritam grada Kg 12.07.2017
Policija i dalje pregovara sa trojicom mladića koji su se juče zatvorili u podrum u zgradi u ulici Svezozara Markovića 101. Tokom noći i jutros policija je nastavila pregovore o mirnom rešavanju ovog slučaja, a prema nezvaničnim informacijama… »

Kragujevčani zbunjeni, ali se ne plaše eksplozije VIDEO

B92 12.07.2017
Policija i dalje pregovara sa trojicom muškaraca koji su se zatvorili u podrum u zgradi u kragujevačkom naselju Bubanj. Policija je jutros nastavila pregovore o mirnom rešavanju ovog slučaja, a prema nezvaničnim podacima predati su joj automatska… »

Pregovori i dalje traju: Trojica naoružanih još uvek u zgradi, nema promene do zore

iKragujevac 12.07.2017
Trojica muškaraca, od kojih je za jednim raspisana poternica zbog sumnje da je pokušao ubistvo 2014. godine, zabarikadirali su se danas u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu. Policija pregovara s njima. Policija je i nakon 23… »

Vesti dana »